printesa charlene si grace kelly
Actualitate

Grace Kelly a fost căsătorită cu Prințul Rainier și este mama lui Albert, actualul suveran al statului Monaco, soțul prințesei Charlene. / Foto: Profimedia-colaj

Grace Kelly și Charlene de Monaco, unite de o tristețe copleșitoare. Au lăsat carierele pentru iubire, dar asta nu le-a adus fericirea

În basme, prințesele reprezintă un ideal, un model feminin la care aspiră toate fetițele care le admiră părul lung și mătăsos, rochiile spectaculoase și poveștile de iubire care se termină mereu glorios. Nu acesta este și cazul în viața reală, iar prințesa Charlene și actrița Grace Kelly, devenită și ea prințesă de Monaco, sunt exemplele perfecte în acest sens.

Mulți spun că Charlene pare a călca pe urmele regretatei ei mame-soacre, Grace Kelly. La doar câteva zile după ce a ajuns în Monaco, în noiembrie, după luni bune petrecute în Africa de Sud, Charlene a plecat din nou de lângă familia ei pentru a se ocupa de problemele de sănătate care o apasă. Mulți spun că ar fi vorba de o depresie severă, în timp ce alții se gândesc la situații mult mai grave.

Citește și: Prințesa Charlene a plâns la nunta cu Prințul Albert. „Toată această tensiune a fost covârșitoare”

"Grace a suferit de o depresie adâncă în primii ani de căsătorie. Era extrem de nefericită", a declarat un fost jurnalist care acoperea subiectele despre dinastia Grimaldi, pentru cei de la New York Post.

nunta grace kelly

"Ori are acest aer straniu de detașare, ori nu i-a păsat cum este percepută de cei din Monaco, ori se simte groaznic, dar nu are ce să facă în acest sens. A fost mereu greu de citit. Nu este tipul de soție trofeu, nu este înnebunită după bani", a declarat și un prieten vechi de familie, de data aceasta despre Charlene, care a adăugat și că aceasta nu a părut niciodată să se potrivească cu prințul Albert și cu restul familiei.

Problemele prințesei Charlene ar fi mai grave decât a fost lăsat să se înțeleagă

Oficial, familia regală din Monaco a transmis că soția lui Albert a fost forțată de o infecție ORL să stea atât de mult în țara ei natală, Africa de Sud. Aceasta nu ar fi primit acceptul medicilor pentru a zbura înapoi în ținutul monegasc decât după luni întregi în care a fost supusă mai multor operații.

Citește și: Prinţul Albert de Monaco, reacție după ce s-a spus că soţia sa, Charlene, ar avea o boală incurabilă și că ar exista probleme în mariaj

Sursele New York Post au lăsat să se înțeleagă că problemele cu care se confruntă Charlene sunt mult mai complicate decât atât, afirmație susținută și de imaginile recente cu ea, în care apare slăbită și fără vlagă.

La doar o săptămână de când a revenit în Monaco, prințesa Charlene a plecat din nou de acasă și s-a cazat într-o unitate unde primește tratament pentru epuizare fizică și emoțională, despre care soțul ei spune că ar putea dura săptămâni. Mulți spun că ar fi vorba despre o depresie severă.

printesa charlene de monaco

Grace Kelly și Charlene au renunțat la carierele lor înfloritoare pentru a se muta în Monaco

Tristețea apăsătoare pe care mulți o citesc pe chipul lui Charlene, văzută și la Grace Kelly nu este singurul lucru pe care cele două prințese le au în comun. Ambele au renunțat la carierele lor pentru a se muta în Monaco și a fi alături de soții lor.

Citește și: A moștenit frumusețea bunicii ei celebre. Cum impresionează Camille, nepoata lui Grace Kelly

Charlene era o înotătoare de succes, care și-a reprezentat cu succes țara chiar și la Jocurile Olimpice, în timp ce Grace Kelly a fost unul dintre cele mai mari nume de la Hollywood. Locuitorii Principatului nu sunt nici cei mai prietenoși când vine vorba de acceptarea persoanelor care își fac loc în familia regală din exterior, a povestit un expat care locuiește acolo de zeci de ani. "În Monte Carlo, bârfa este la un alt nivel. Doar cei mai puternici supraviețuiesc", a declarat el pentru sursa citată anterior.

Charlene nu are parte de dragostea și de sprijinul pe care Grace Kelly le-a avut în Monaco, însă și fosta actriță s-a chinuit mult să se adapteze în regat după ce s-a căsătorit cu prințul Rainier, în 1956.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri