Prințesa Charlotte/ Profimedia
Divertisment

Prințesa Charlotte/ Profimedia

Prințesa Charlotte, la fel de neastâmpărată precum frații săi. Puștoaica a participat alături de părinții ei la Jocurile Commonwealth

Prințesa Charlotte a participat alături de prințul William și Kate Middleton la Jocurile Commonwealth. A venit rândul ei să fie în centrul atenției, iar puștoaica a profitat de fiecare clipă. Imaginile inedite cu fata ducilor de Cambridge au făcut înconjurul internetului.  

Prințul William și soția lui, Kate Middleton, au fost prezenți la Jocurile Commonwealth, însă nu singuri, ci însoțiți de fiica lor mijlocie, prințesa Charlotte. Îmbrăcată într-o rochie în dungi albe cu negru, puștoaica în vârstă de șapte ani a făcut spectacol în tribune, fiind atentă la tot ce s-a întâmplat în timpul competiției care s-a desfășurat la Centrul Sandwell din Birmingham. 

Prințesa Charlotte este o mare iubitoare a sporturilor, întocmai ca străbunica sa, regina Elisabeta a II-a. Chiar dacă a participat în nenumărate rânduri la evenimentele spectaculoase și întrunirile oficiale organizate de familia regală, sora mai mică a prințului George preferă cel mai mult evenimentele legate de sport.  

Prințesa Charlotte/ Profimedia
Prințesa Charlotte/ Profimedia
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Ce cariere își doresc copiii prințului William și ai lui Kate Middleton. Prințul George și prințesa Charlotte aspiră la joburi comune

Dacă data trecută fratele său mai mare a fost în centrul atenției pentru grimasele sale amuzante, iată că acum a venit și rândul prințesei Charlotte. Micuța nu s-a lăsat mai prejos și a făcut deliciul publicului. Prințesa a părut plină de energie și un pic neastâmpărată, spre amuzamentul celor prezenți la eveniment, dar și al fotoreporterilor, care nu au ratat ocazia de a o fotografia pe fiica ducilor atunci când fie a scos limba, fie a afișat o grimasă dezamăgită din cauza evenimentelor petrecute pe terenul de joc.

Prințesa Charlotte/ Profimedia
Prințesa Charlotte/ Profimedia

Care este sportul preferat al prințesei Charlotte

În urmă cu câteva zile, prințesa Charlotte le-a transmis un mesaj motivațional sportivelor din echipa de fotbal feminin a Angliei. Se pare că pumnii strânși ai familiei regale britanice le-au purtat noroc acestora, căci în cadrul finalei turneului UEFA de fotbal feminin, „Leoaicele” au învins echipa Germaniei pe 31 iulie, cu 2 -1, Anglia devenind, în premieră, campioană europeană la fotbal feminin, cu un record de asistență pentru arena Wembley din Londra.

Chiar dacă este foarte atrasă de fotbalul feminin, prințesa a dezvăluit care este, de fapt, sportul său preferat. Acesta iubește gimnastica. Kate a fost auzită când spunea că fiica sa stă mai tot timpul în mâini, face podul și sfoara. 

Citește și: Ce poreclă i-a pus prințesa Charlotte tatălui său. Prințul William adoră ca fiica sa să-l numească așa

Pe lângă gimnastică, fetița are o pasiune și pentru tirul cu arcul. Medaliata paralimpică cu aur Danielle Brown, care a condus o sesiune de mentorat la SportsAid House, a fost vizitată de ducii de ​​Cambridge și a postat apoi pe Twitter: „O după-amiază minunată, ne-am întâlnit cu cei care susțin patronajul @TeamSportsAid. Este minunat să vorbesc despre programul de mentorat și am descoperit că Prințesei Charlotte îi place tirul cu arcul.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri