Printul Charles
Divertisment

Prințul Charles, urmat de fiii săi, William și Harry / Foto: Profimedia

Tensiunile din familia regală britanică continuă. Relația prințului Harry cu Charles și William este încă foarte șubredă

Deși Prințul Harry s-a întors în Anglia cu ocazia nefericită a morții prinţului Philip, relația dintre el, William și tatăl lor continuă tensionată.

Se pare ducele de Sussex i-ar fi scris prințului Charles un bilet cu un mesaj profund, înainte de întoarcerea sa în Marea Britanie, prin care încerca remedieze relația șubredă dintre ei, însă lucrurile nu s-au desfausurat așa cum și-ar fi dorit.

„Harry nu se aștepta ca totul să revină complet la normal, dar sentimentul său, după ce și-a văzut familia, a fost că există o mulțime de lucruri de rezolvat"

The funeral of Prince Philip, Duke of Edinburgh, Guard Room Roof, Windsor Castle, Berkshire, UK - 17 Apr 2021

Legăturile dintre cei doi s-au deteriorat în momentul în care prințul Harry a renunțat la titulatură regală și a acordat interviul controversat  celebrei realizatoare Oprah Winfrey. Ba mai mult, câteva surse au dezvăluit Harry a fost nevoit ia legătura cu tatăl său prin intermediul scrisorilor, după ce Charles ar fi înlăturat orice formă de comunicare între ei.

Citeşte şi: Regina Elisabeta, decizii drastice pentru ca tensiunile dintre Harry și William să nu escaladeze. Ce se va întâmpla la funeralii

Deși Harry s-a reunit cu familia sa în timpul înmormântării prințului Philip, membrii acesteia nu i-au adresat niciun cuvânt legat de cele spuse în cadrul interviului cu Oprah, considerând nu este momentul potrivit pentru a discuta astfel de probleme.

„A existat un fel de acord nerostit între membrii familiei pentru a lăsa deoparte orice avea de spus fiecare, pentru a se concentra exclusiv pe susținerea reginei înainte de înmormântarea prințului Philip" a declarat o sursă apropiată.

Citeşte şi: Locul în care regina Elisabeta a II-a a mers să se reculeagă după moartea prințului Philip. La 94 de ani își conduce singură mașina

Discuția mult așteptată a avut loc după înmormântare. Harry, William, Charles și Kate s-au adunat la Frogmore Cottage, locul unde Harry a locuit împreună cu soția sa Meghan, înainte de a părăsi Marea Britanie, și au discutat timp de mai bine de două ore.

În niciun caz nu este această conversație sfârșitul problemelor dintre ei, însă este un mod frumos de a face primul pas spre vindecare", a declarat o sursă apropiată a Familiei Regale.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri