Christening of Princess Leonore at Drottningholm Palace, Drottningholm, Sweden - 08 Jun 2014
Divertisment

Printesa Leonore a Suediei a implinit 6 ani. Cele mai frumoasa poze cu micuta

La trei luni dupa nunta printesei Madeleine a Suediei cu afaceristul Christopher O'Neill, Curtea Regala Suedeza a anuntat ca cei doi urmeaza sa devina parinti. Madeleine a confirmat in decembrie 2013 ca este insarcinata si ca va avea o fetita, urmand ca micuta sa vina pe lume pe 20 februarie 2014, la Centrul Medical Weill Cornell din New York.

Potrivit legilor americane, pentru ca s-a nascut pe pamant american, Leonore Lilian Maria este atat cetatean al Statelor Unite, cat si al Suediei. La sase zile de la nastere, bunicul ei, Regele Carl Gustaf al XVI-lea, a anuntat ca i-a oferit titlul de Ducesa de Gotland in cadrul unei sedinte de cabinet.

Potrivit publicatiilor internationale, primul ei prenume a fost ales de parinti, iar celelalte doua i-au fost date in cinstea stra-stramatusii sale, printesa Lilian, si a bunicii paterne.

Leonore a fost botezata in ziua in care parintii ei urmau sa sarbatoreasca primul an de mariaj, pe 8 iunie 2014, in Capela Regala a Palatului Drottningholm.

Micuta are nici mai mult, nici mai putin, de sase nasi: Printesa Victoria, matusa ei materna; Tatjana d’abi, matusa ei paterna; Contele Ernst Abensperg und Traun, unchiul ei patern prin casatorie; Patrick Sommerlath, varul ei matern; Alice Bamford, o prietena a parintilor ei; si Louise Gottlieb, o alta prietena a parintilor.

Leonore a fost imbracata la botez cu un costumas traditional, cu insemnatate aparte pentru Familia Regala Suedeza, care a fost purtat pentru prima data de printul Gustaf Adolph. Bunicul ei, regele, i-a prezentat si Ordinul Seraphim in aceeasi zi.

Desi are o varsta frageda, micuta Leonore a participat la destule evinimente oficiale, inclusiv nunta unchiului sau matern, printul Carl Philip, si botezurile fratilor si verisorilor ei mai mici.

Printesa Madeline, mama micutei, distribuie in mod regulat fotografii personale cu Leonore si fratii ei, ba chiar a marturisit pentru Expressen ca "este distractiv sa le arat oamenilor imagini, mai ales ca nu traim in Suedia. Admiratorii se intreaba cum sunt vietile noastre si sunt curiosi, asa ca ma bucur ca ii pot lamuri prin postarile mele."

Despre Leonore se stie ca este foarte apropiata de verisoara ei, printesa Estelle. Cand Leonore s-a nascut, ea era a cincea la succesiunea tronului suedez, insa dupa nasterea verisorilor ei, printii Oscar, Alexandru si Gabriel, a devenit a opta pe linie.

Printesa locuieste in prezent in Miami, Florida, alaturi de parintii si fratii ei. Vorbeste fluent atat engleza, cat si suedeza, iar daca isi doreste sa-si pastreze dreptul la tron, va trebui in cele din urma sa se mute in Suedia si sa studieze acolo.

Foto: Profimedia & Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri