Divertisment

Printesele Victoria, Madeleine si Sofia, aparitii de basm la banchetul Premiilor Nobel din Suedia: FOTO

Familia regala suedeza a imbracat haine de gala la banchetul Ceremoniei Inmanarii Premiilor Nobel. Regina Silvia si Printesele Victoria, Madeleine si Sofia si-au completat rochiile elegante de bal cu bijuterii opulente din colectia Monarhiei.

Regina Silvia a Suediei, in varsta de 75 de ani, a imbracat o tinuta aurie si a ocupat un loc la Masa de Onoare alaturi de laureatii la categoriile medicina, chimie, literatura, fizica si economie.

In ciuda opulentei ocaziei, Regina Silvia a imbracat o rochie semnata de Elie Saab mai veche, pe care a mai purtat-o in trecut la alt eveniment de amploare.

Printesa mostenitoare Victoria, de 42 de ani, a optat pentru o rochie voluminoasa monocroma, cu un umar gol, in timp ce sora ei, Printesa Madeleine, in varsta de 37 de ani, a imbracat o tinuta uimitoare intr-o nuanta puternica de roz.

Cumnata celor doua, Printesa Sofia, in varsta de 35 de ani, a ales o rochie albastra electrica pe care a completat-o cu o tiara batuta in pietre turcoaz.

Din meniul prezentat laureatilor si familiei regale au facut parte icrele de somon cu castravete, napul murat, sosul de hrean cu marar.

De asemenea, a fost servita rata umpluta cu ciuperci, lamaie si cimbru, cartofi cu usturoi caramelizat si sfecla murata. Aceasta a fost servita cu varza Savoy, shiitake afumat, ceapa coapta si ulei de brad.

Pentru desert, bucatarii au pregatit mousse de zmeura, mousse de ciocolata deshidratata, kissel de zmeura si sorbet de zmeura.

Foto: Guliver

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri