Printul Charles
Divertisment

Prințul Charles, urmat de fiii săi, William și Harry / Foto: Profimedia

Prințul Charles, declarații rare despre William și Harry: „Sunt mândru”. Ce l-a determinat pe fiul reginei Elisabeta să-și laude copiii

Prințul Charles a vorbit cu sinceritate despre cei doi copii ai săi, William și Harry. Fiul reginei Elisabeta a II-a a mărturisit că este mândru de fiii lui. 

Moștenitorul tronului nu vorbește des despre William și Harry. Din acest motiv, cel mai recent interviu al prințului a surprins pe toată lumea. Charles a vorbit pentru publicația americană Newsweek despre planurile de combatere a schimbărilor climatice și a precizat cu această ocazie că este tare mândru de copiii săi care luptă la rândul lor pentru a rezolva problema încălzirii globale. 

„Ca tată, sunt mândru că fiii mei au recunoscut această amenințare. De exemplu, William a lansat recent prestigiosul premiu Earthshot pentru a stimula schimbarea și a ajuta la repararea planetei noastre în următorii zece ani. Și fiul meu mai mic, Harry, a evidențiat cu pasiune impactul schimbărilor climatice, în special în legătură cu Africa, unde s-a implicat în acțiuni caritabile”, a declarat Prințul Charles. 

Prințul de Wales este renumit pentru proiectele sale în legătură cu mediul înconjurător, iar acest lucru se reflectă chiar și în casa lui, Clarence House. În 2011, a instalat un sistem solar de 5,6 kW la proprietatea din Londra. 

Citește și: Cine este singurul membru al familiei regale care nu-i va ierta pe Meghan Markle și pe Harry: ”Este foarte furioasă!”

„Aproximativ jumătate din consumul de energie din birou și casă provine din surse regenerabile, cum ar fi cazane cu așchii de lemn, pompe de căldură cu sursă de aer, panouri solare și electricitate verde”, a explicat site-ul oficial al prințului.

Nancy Cooper, editorul global al Newsweek, susține că este foarte încântată că Prințul Charles a ales să vorbească despre problemele climatice în publicația ei: „Suntem mândri să publicăm apelul puternic al prințului de Wales, îndemnându-ne pe toți să abordăm această provocare crucială. Având în vedere deceniile sale de implicare în această problemă, el poate vorbi cu cunoștințe profunde și cu autoritate reală”.

Prințul Harry, dezvăluiri explozive despre relația cu prințul Charles

Într-un interviu pentru podcastul lui Dax Shepard, „Armchair Expert”, ducele de Sussex a declarat că tatăl său îl trata în copilărie exact așa cum fusese și el tratat la rândul său pe când era mic.

„Nu vreau să dau vina pe nimeni. Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să învinuim, dar atunci când vine vorba de creșterea unui copil, dacă eu am am fost afectat de o formă de durere, suferită de tatăl meu sau de părinții mei, atunci eu voi rupe acest ciclu, nu îl voi mai transmite generației următoare. Este vorba de multă durere și suferință genetică – ele se transmit, așa că părinții ar trebui să se gândească - ”, a spus prințul Harry, potrivit The Guardian.

Citește și: Prințul Charles ar fi încercat să-și ”repare” relația cu Harry. Ce s-a întâmplat între cei doi

Ducele de Sussex a mai mărturisit că în jurul vârstei de 20 de ani și-a dat seama că nu-și dorește “un job regal”, gândindu-se la ce i s-a întâmplat mamei sale, Prințesa Diana.

„Am văzut ce este în spatele cortinei, știu care este modelul, știu cum funcționează operațiunea și nu vreau să fac parte din ea. E o combinație între The Truman Show și a fi un animal în cușcă la Zoo”, a adăugat Harry.

Referitor la prințul Charles, Harry a spus că vrea să le ofere copiilor săi o altfel de viață și un altfel de tratament față de cum a primit el: „Brusc, am început să-mi dau seama că el m-a tratat în felul în care a fost și el tratat și m-am gândit cum pot să schimb asta pentru copiii mei”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri