Prințul Charles și Harry
Divertisment

Prințul Charles ar fi plănuit o cină cu Harry/ Getty Images

Prințul Charles ar fi încercat să-și ”repare” relația cu Harry. Ce s-a întâmplat între cei doi

Călătoria prințului Harry în Anglia, care a avut loc cu ocazia evenimentului organizat în memoria prințesei Diana, a fost plină de surprize. Mai exact, după ce s-a aflat că Harry a petrecut timp cu fratele lui, acum au ieșit la iveală și alte detalii.

Potrivit Daily Mail, o sursă apropiată acestuia a dezvăluit că prințul Charles a plănuit o cină cu Harry în timpul călătoriei sale în Anglia, totul în încercarea de a-și îmbunătăți relația.

Ce s-a întâmplat între William și Harry în dimineața zilei în care au dezvelit o statuie a prințesei Diana

Conform unor surse apropiate familiei regale, prințul Charles ar fi organizat o cină cu Harry în timp ce acesta s-a aflat la Londra pentru a participa la evenimentul de dezvelire a unei statui a prințesei Diana.

”Charles a plănuit o întâlnire cu Harry. Suntem curioși dacă acesta i-a cerut să pună capăt dezvăluirilor făcute în presă ori a fost organizată doar pentru a-și rezolva problemele.”, a declarat o sursă apropiată acestora pentru Daily Mail.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce s-a întâmplat între ele după venirea pe lume a micuței Lilibet

Totuși, nu se cunoaște dacă întâlnirea dintre cei doi a avut loc, așa cum fusese plănuită, iar prințul Charles a refuzat să răspundă la aceste întrebări, conform Mirror.co.uk.

Prințul Harry, dezvăluiri explozive despre relația cu prințul Charles

Într-un interviu pentru podcastul lui Dax Shepard numit “Armchair Expert”, Ducele de Sussex a declarat că tatăl său îl trata în copilărie exact așa cum fusese și el tratat la rândul său pe când era mic.

Citește și: Meghan Markle, pusă la punct de o biografă a familiei regale: ”Ar fi trebuit să stea de vorbă cu un psihiatru, nu cu Oprah Winfrey!”

”Nu vreau să dau vina pe nimeni. Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să învinuim, dar atunci când vine vorba de creșterea unui copil, dacă eu am suferit o formă de durere și suferință pentru că și ea a fost suferită de tatăl meu sau de părinții mei, atunci eu voi rupe acest ciclu, nu îl voi mai transmite generației următoare. Este vorba de multă durere și suferință genetică – ele se transmit, așa că părinții ar trebui să se gândească - ”, a spus prințul Harry, potrivit The Guardian.

Citește și: VIDEO Imaginile pe care Meghan Markle le-ar vrea uitate. O ședință foto din 2013 a pus-o într-o situație inconfortabilă

Ducele de Sussex a mai spus că în jurul vârstei de 20 de ani și-a dat seama că nu-și dorește “un job regal”, gândindu-se la ce i s-a întâmplat mamei sale, Prințesa Diana.

”Am văzut ce este în spatele cortinei, știu care este modelul, știu cum funcționează operațiunea și nu vreau să fac parte din ea. E o combinație între The Truman Show și a fi un animal în cușcă la Zoo”, a adăugat Harry. Referitor la Prințul Charles, acesta a spus că vrea să le ofere copiilor săi o altfel de viață și un altfel de tratament față de cum a primit el: ”Brusc, am început să-mi dau seama că el m-a tratat în felul în care a fost și el tratat și m-am gândit cum pot să schimb asta pentru copiii mei”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri