Decizia radicală luată de Regina Elisabeta
Divertisment

Regina Elisabeta o va cunoaște pentru prima dată pe fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle. Când va avea loc întâlnirea

Regina Elisabeta își va cunoaște în sfârșit strănepoata. Prințul Harry și Meghan Markle o vor aduce pe micuța lor Lilibet pentru prima data în Marea Britanie în timp ce monarhul sărbătorește Jubileul de Platină. 

Întâlnirea dintre Regina Marii Britanii și cea mai tânără strănepoată a ei are loc într-un moment în care starea de sănătate a monarhului nu este una tocmai bună. Aceasta și-a anulat deja prezența la unul dintre evenimentele sale preferate, respectiv The Derby. Cu toate că nu va putea vedea cursa anuală de cai, Regina Elisabeta va avea parte de un moment unic atunci când o va cunoaște pe fiica prințului Harry și a lui Maghan Markle, care îi poartă și numele. 

Fetița ducilor de Sussex va ajunge pentru prima dată în Marea Britanie, la un an de când s-a născut în California. Aniversarea micuței va avea loc la Frogmore Cottage, locația în care nepotul Reginei și soția lui vor locui în timpul șederii lor în Anglia. Vila se află la o distanță foarte mică de Castelul Windsor, acolo unde monarhul petrece cel mai mult timp. 

regina elisabeta nume de cod
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Ce reguli trebuie să respecte cei care se întâlnesc cu membrii Familiei Regale Britanice. Și vedetele trebuie să țină seama de ele

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut pe 4 iunie 2021, în California, spre deosebire de fratele său mai mare, Archie, care a venit pe lume la London's Portland Hospital, spitalul preferat de regali. Regina Elisabeta l-a întâlnit pe Archie la doar două zile de la nașterea sa, pe 6 mai 2019. 

Potrivit Daily Mail, din cauza problemelor de mobilitate ale Reginei, aceasta nu se va deplasa la Epsom, acolo unde se desfășoară cursa de cai preferată a monarhului. Este posibil ca refuzul acesteia de a participa la eveniment să aibă legătură și cu faptul că trei dintre caii preferați ai acesteia s-au retras din cursă. 

Este a treia oară când Regina Elisabeta a II-a lipsește de la cursa de cai The Derby. Prima dată când aceasta nu a fost prezentă a fost în 1956, când a trebuit să plece într-o vizită oficială în Suedia, și a doua oară în 1984, când se afla în Franța. Cea care o va înlocui pe Regina Elisabeta la cursa The Derby de la Epsom, Surrey, va fi prințesa Anne. 

În ultimele șase luni, monarhul a suferit câteva probleme de mobilitate, fiind surprinsă în timpul aparițiilor sale sprijinindu-se într-un baston. Asistenții săi au făcut eforturi pentru a gestiona agenda Reginei, în așa fel încât aceasta să nu fie suprasolicitată. Cu toate acestea, Majestatea Sa „este hotărâtă să participe la sărbătorile jubileului”, potrivit publicației Mirror. 

Regina Elisabeta a II-a, surprinsă în timp ce mergea folosind un baston

Citește și: Obiectele neobișnuite pe care regina Elisabeta adoră să le colecționeze de zeci de ani. Suverana se mândrește cu o colecție uimitoare

Regina va avea o apariție dublă joi, pe balconul Palatului Buckingham, în timpul paradei oficiale, care marchează începutul Jubileului de Platină. Aceasta își propune, de asemenea, să participe la slujba de Ziua Recunoștinței de vineri de la Catedrala St Paul. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri