Meghan Markle și prințul Harry au vizitat-o pe regina Elisabeta a II-a
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry au vizitat-o pe regina Elisabeta a II-a / Profimedia Images

Prințul Harry și Meghan Markle, criticați dur pe rețelele sociale după ce au vizitat-o în secret pe regina Elisabeta: ”Cum au putut?”

Prinţul Harry şi-a vizitat joi bunica, pe regina Elisabeta a II-a, împreună cu soţia sa, Meghan, în cursul unei escale în Marea Britanie, în drum spre Haga, a făcut cunoscut un purtător de cuvânt al cuplului, notează AFP.

Cuplul călătoreşte în Olanda cu ocazia Jocurilor Invictus, o competiţie sportivă deschisă răniţilor şi invalizilor de război, fondată de Harry, care se deschide în acest weekend.

Citește și: Cum au fost ”taxați” Meghan Markle și prințul Harry pentru declarațiile controversate făcute privind familia regală

Potrivit mai multor media, cuplul i-a făcut o vizită reginei, care urmează să sărbătorească 96 de ani în câteva zile, la Castelul Windsor din care aceasta şi-a făcut reşedinţa principală şi care se află la aproximativ patruzeci de kilometri de Londra. Ei nu au fost, însă, însoțiți de copiii lor, Archie și Lilibet, care în câteva luni va împlini un an.

Meghan Markle și prințul Harry, criticați pe rețelele sociale

La scurt timp după ce s-a aflat că prințul Harry și Meghan Markle au vizitat-o pe regina Elisabeta în secret, numeroși fani s-au arătat revoltați de gestul lor pe rețele sociale.

”Cum a putut să meargă în fața lor după tot ceea ce a spus?”, s-a întrebat un internaut, în timp ce un altul a adăugat: ”Probabil n-au anunțat vizita pentru că ar fi fost criticați!”

Citește și: Kate Middleton a dezvăluit că prințul William este îngrijorat când ea petrece timp cu copiii altora: „De fiecare dată mai vreau unul”

Harry și Meghan Markle nu au mai fost împreună în UK de peste doi ani 

Harry, 37 de ani, şi Meghan, 40 de ani, nu au mai venit împreună în Marea Britanie de la retragerea lor zgomotoasă din familia regală în urmă cu doi ani şi jumătate. În prezent, ei locuiesc în California.

Absent la sfârşitul lunii martie la ceremonia în omagiul bunicului său, prinţul Philip, care a murit în urmă cu un an la 99 de ani, Harry a fost acuzat în tabloidul The Sun că a ignorat evenimentul şi pe regină.

Citește și: De ce s-a îmbrăcat regina Elisabeta a II-a în verde la comemorarea prințului Philip. Culoarea nu a fost aleasă întâmplător

Când a fost anunţată absenţa cuplului de la ceremonie, un purtător de cuvânt a subliniat că ei speră să o viziteze în curând pe suverana ai cărei 70 de ani de domnie vor fi sărbătoriţi la începutul lunii iunie în mai multe zile de festivităţi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri