Prințul Harry și William
Divertisment

Prințul William se teme că dezvăluirile făcute de Harry i-ar ruina relația cu familia regală / Getty Images

Prințul William, îngrijorat de comportamentul fratelui său. El se teme că dezvăluirile lui Harry i-ar putea ruina relația cu rudele

Tensiunile izbucnite între prințul William și Harry sunt departe de a se fi domolit, iar ducele de Cambridge este îngrijorat că fratele lui mai mic ar putea merge ”prea departe” cu dezvăluirile.

Potrivit unui prieten apropiat al prințului William, acesta este îngrijorat că fratele său mai mic îi va distruge relația cu familia regală. Mai exact, acesta a mărturisit că ducele de Cambridge este dezamăgit de faptul că Harry face dezvăluiri explozive despre rudele sale.

Cum a reacționat prințul Harry când Meghan Markle i-a dezvăluit că are gânduri sinucigașe: ”Mi-e oarecum rușine de cum am tratat-o!”

Potrivit unei surse citate de Daily Mail, prințul William este foarte îngrijorat de comportamentul lui Harry și se teme că dezvăluirile făcute de acesta i-ar putea afecta relația cu familia regală.

printul harry

Citește și: O scrisoare lăsată de prințesa Diana dezvăluie legătura specială dintre Harry și William. Ce spunea Lady Di despre cei doi

Priințul Harry a oferit detalii despre depresia soției sale

Prinţul Harry a descris cum a aflat despre depresia soţiei lui, Meghan Markle, când ea a decis să îi împărtăşească faptul că avea gânduri suicidare.

Anterior, ducele de Sussex i-a povestit jurnalistei Oprah Winfrey, cu care realizează serialul „The Me You Can't See”: ”Sunt cumva ruşinat de felul în care am gestionat asta. Îmi era ruşine că era atât de rău. Îmi era ruşine să mă spun familiei”.

Citește și: Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

 

În timpul episodului de joi, ducele a explicat cum pot oamenii să interacţioneze cu cei care se gândesc să îşi ia viaţa. El a subliniat importanţa de a le spune că nu sunt singuri.

”Mulţi se tem să fie la capătul celălalt al conversaţiei, pentru că simt că nu au uneltele potrivitte pentru a oferi sfatul bun. Dar ce vrei să spui este că eşti acolo. Asculţi, pentru că să asculţi şi să fii parte din acea conversaţie este, fără îndoială, cel mai bun prim pas pe care îl poţi face”, a adăugat el.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?