Prințul Louis, cu un pas în urma prințului Archie/ Profimedia
Divertisment

Prințul Louis, cu un pas în urma prințului Archie/ Profimedia

Prințul Louis, cu un pas în urma prințului Archie. Etapa regală pe care fiul prințului Harry a bifat-o deja

Prințul Louis a participat la începutul lunii mai la primul eveniment regal major de când s-a născut. Mezinul prinților de Wales a fost alături de frații săi mai mari la încoronarea regelui Charles, bifând astfel o etapă importantă în drumul său către responsabilitățile regale. Cu toate acestea, este încă cu un pas în urma vărului său, prințul Archie. 

Există totuși o piatră de hotar pe care încă trebuie să o atingă și pe care fiul prințului Harry a bifat-o încă din primele luni de viață. Archie a plecat deja într-un turneu în străinătate, datorie regală pe care prințul Louis nu a îndeplinit-o până acum. 

Louis nu a apucat să plece într-un turneu regal din cauza restricțiilor de călătorie care au fost în vigoare în mare parte din anul 2020 și 2021, din cauza pandemie de Covid. Cu toate acestea, în ciuda faptului că este cu un an mai tânăr decât el, Archie a realizat deja prima sa vizită oficială, atunci când s-a alăturat părinților lui, prințul Harry și Meghan Markle, în călătoria lor din Africa de Sud în 2019. 

Citește și: Gluma făcută de prințul Louis, care arată cât de apropiat este de regele Charles. Mezinul prinților de Wales surprinde din nou

Între timp, prințul George și prințesa Charlotte aveau o vârsta mult mai mică decât cea actuală a fratelui lor, Louis, atunci când au avut parte de primul lor turneu regal în străinătate. George avea nouă luni atunci când a vizitat alături de prințul William și prințesa Kate Australia și Noua Zeelandă, iar Charlotte și-a făcut debutul în turneul regal din 2016, atunci când s-a alăturat familiei într-o vizită din Canada, având doar 16 luni. 

Motivul pentru care prințul Louis a purtat pantaloni scurți în ziua de Crăciun

Prințul Louis a luat parte pentru prima dată la slujba de Crăciun, alături de părinții săi, prințul William și Kate Middleton, dar și alături de frații săi mai mari, prințul George și prințesa Charlotte. Puștiul a purtat o pereche de pantaloni scurți roșii, deși temperaturile de afară nu era chiar potrivite pentru o astfel de ținută. 

În același timp, fratele său în vârstă de nouă ani, prințul George, a purtat un costum cu pantaloni lungi, lucru care a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor regali. Ei bine, ținuta prințului Louis, în vârstă de patru ani, este o tradiției de clasă superioară care datează de secole.

Citește și: Ce poreclă adorabilă are prințul Louis! Cum îl alintă Kate Middleton pe mezinul ei poznaș

William Hanson, expertul în etichetă și bune maniere, a declarat pentru Harper's Bazaar că băieții care fac parte din familia regală poartă pantaloni scurți la ocazii formale până la vârsta de opt ani. „Băieții tineri poartă pantaloni scurți, iar băieții mai mari și bărbații, poartă pantaloni lungi. Aceasta este una dintre etichetele clasice pe care le întâlnim în Anglia. Deși vremurile se schimbă, un copil care poartă pantaloni lungi la evenimentele formale este considerat a fi de clasă mijlocie, o atitudine suburbană. Niciun aristocrat sau un membru al familiei regale care se respectă nu ar dori să fie considerat un suburban”, a declarat William Hanson. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri