Prințul Louis/ Profimedia
Divertisment

Prințul Louis/ Profimedia

Prințul Louis, din nou în centrul atenției. Cum a fost surprins fiul prinților de Wales la parada de ziua Regelui Charles

Prințul Louis a fost din nou în centrul atenției la parada dedicată zilei de naștere a Regelui Charles. Puștiul a bifat încă o apariție care i-a amuzat copios pe fanii regali, fiind surprins în cele mai poznașe ipostaze. Reacțiile fiului lui Kate Middleton și al prințului William au făcut furori pe internet. 

Mezinul prinților de Wales are o energie debordantă și nu încetează să uimească de fiecare dată când apare în public alături de familia regală. Prințul Louis a luat parte la Trooping the Colour, parada de ziua Regelui Charles, împreună cu părinții și frații lui mai mari, prințul George, în vârstă de 9 ani, și prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, iar ca de fiecare dată, acesta nu a avut stare și făcut exact ceea ce a simțit. 

Prințul Louis/ Profimedia
Prințul Louis/ Profimedia

Citește și: Gluma făcută de prințul Louis, care arată cât de apropiat este de regele Charles. Mezinul prinților de Wales surprinde din nou

În vreme ce prințul George și prințesa Charlotte au mai participat și la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta și știau care este conduita regală, prințul Louis nu s-a putut abține din a face fețe fețe. El a fost fotografiat în trăsură în timp ce se ținea de nas, presa internațională menționând faptul că puștiul ar fi fost deranjat de mirosul provenit de la cai. 

Familia regală a urmărit cum Batalionul 1 al Gărzilor Galeze și-a prezentat numărul, după care s-au îndreptat spre Palatul Buckingham. Nici acolo prințul nu a putut sta liniștit.

Prințul Louis/ Profimedia
Prințul Louis/ Profimedia

Citește și: Prințul Louis, cu un pas în urma prințului Archie. Etapa regală pe care fiul prințului Harry a bifat-o deja

În timp ce membrii familiei urmăreau parada, prințul Louis nu s-a putut abține din a nu face gesturile sale amuzante. S-a întors de mai multe ori către părinții lui pentru a vorbi cu el, a arătat entuziasmat cu mâna și cu degetul și chiar a dat cel mai bun salut de până acum, înainte de a se retrage de la balcon alături de familia sa.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri