Nunta regala printul William și Kate Middleton
Divertisment

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit în 29 aprilie 2011. / Foto: Profimedia

Prințul William, certat de prințul Harry pentru că s-a văzut cu o altă femeie atunci când se întâlnea cu Kate Middleton

Prințul William a încercat să stea departe de scandaluri și, până acum pare că a și reușit. De curând, însă, s-a aflat că acesta a avut mai multe discuții tensionate cu prințul Charles și cu fratele lui, prințul Harry,  pentru că a păstrat legătura cu fosta iubită, deși se întâlnea de ceva timp cu Kate Middleton, actuala soție. 

Nu este deloc ușor să faci parte din Familia Regală, iar acest lucru l-a simțit pe pielea sa și prințul William. În noua cartea a lui Christopher Andersen, denumită „Brothers and Wives: Inside the Private Lifes of William, Kate, Harry, and Meghan” au ieșit la iveală mai multe detalii despre perioadă când William era la începutul relației cu Kate Middleton. Se pare că nepotul preferat al Reginei nu era deloc pregătit de o relație stabilă. 

Citește și: De ce se ciondănesc în fiecare zi prințul George și prințesa Charlotte. Tatăl lor i-a dat de gol: "Sunt certuri mari între ei"

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Potrivit lui Andersen, în timp ce Kate se întâlnea cu William, presa continua să-l lege pe acesta de multe femei frumoase, fiind un aspect supărător în relația lor. Una dintre fostele iubite ale prințului, Jecca Craig, a fost cea care a continuat să fie un ”ghimpe” în spatele lui Kate, deoarece a refuzat să pună punct prieteniei cu actualul soț al acesteia. 

Prințul William și-a petrecut, la începutul relației cu Kate, o parte din vară în Kenya, țara natală a lui Craig, fără să o ia și pe cea care i-a devenit soție mai târziu. William a încercat ulterior să facă mai multe călătorii acolo, însă Kate s-a săturat să fie „amenințată și umilită” de fosta iubită a acestuia și i-a dat un ultimatum.

Prințul Harry l-a avertizat pe William cu privire la relația lui

William nu a ținut cont atunci de spusele lui Kate, însă l-a ascultat pe fratele său, prințul Harry, care i-a sugerat să ia în considerare sentimentele rănite ale femeii de lângă el. Desigur, asta nu l-a împiedicat pe William să o vadă pe Jecca Craig în acea vară, deoarece ambii au participat la mai multe nunți ale prietenilor din cercul lor social, din care Kate a fost „exclusă în mod evident”. Atunci, prințul Charles a decis să pună capăt acestei aventuri emoționale odată pentru totdeauna, dar nu din motivul pentru care s-ar gândi toată lumea.

Citește și: Cine este membrul familiei regale care era îngrijorat de ce culoare va avea pielea fiului lui Meghan Markle și al lui Harry

Charles i-a luat partea lui Craig și i-a spus fiului său cel mai mare: „Nu trebuie să continui să faci asta, William. Nu este corect pentru Jecca.” Kate nu părea deranjată de faptul că iubitul ei se afla într-un triunghi amoros, ea dorea doar să o scoată din imagine pe Craig într-un fel sau altul, iar acest lucru l-a făcut în cele din urmă Charles.

Kate și William au avut parte de un început complicat, dar probabil unul pe care Charles nu a vrut să-l vadă din nou în familia lui - îl trăise deja cu Camilla Parker Bowles și prințesa Diana.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?