kate middleton și printul william
Divertisment

Kate Middleton se uită cu admirație și dragoste la soțul ei, prințul William. / Foto: Profimedia

Prințul William nu a vrut să se căsătorească cu Kate Middleton din cauza prințului Charles. Care a fost motivul

Prințul William nu a vrut să se căsătorească cu Kate Middleton imediat după ce s-au cunoscut din cauza tatălui său, prințul Charles. Nepotul Reginei și-a dorit să nu facă aceeași greșeală precum părinții lui. 

Ducele și ducesa de Cambridge se află la jumătatea turnelui lor din Caraibe și se vede clar cât de departe a ajuns acum Kate Middleton de când s-a alăturat familiei regale în 2011. William și Kate sunt căsătoriți de peste 10 ani și au împreună trei copii, pe prințul George, în vârstă de șapte ani, pe prințesa Charlotte, în vârstă de șașe ani și pe prințul Louis, în vârstă de trei ani. Cu toate că acum sunt o familie fericită, cei doi au avut un început mai lent decât ceilalți membri ai familiei regale.

Aceștia au așteptat șapte ani până s-au căsătorit, asta pentru că prințul William nu a vrut să facă aceeași greșeală ca părinții lui, prințul Charles și prințesa Diana, care s-au căsătorit după șase luni de la prima întâlnire. 

Citește și: De ce a refuzat inițial familia regală ca Elton John să cânte la funeraliile prințesei Diana. Secretul a ieșit la iveală după 24 de ani

„William a fost îngrijorat că relația lui ar putea sfârși precum relația părinților lui, acesta suferind mult din cauza despărțirii  celor doi. Știe cât de mult le-a distrus căsnicia ceea ce s-a întâmplat cu ei și nu a vrut să facă aceleași greșeli”, a declarat expertul regal Richard Kay. 

Prințesa Diana ar fi plănuit să se mute în California înainte de moarte

Au trecut 24 de ani de la moartea prințesei Diana, iar acum antrenorul de voce Stewart Pearce, care a lucrat cu aceasta până la moartea ei, în 1997, a făcut dezvăluiri incredibile. Mai exact, în cadrul unui interviu pentru Daily Mail, el a mărturisit că prințesa Diana își dorea să se mute în California cu cei doi copii ai ei și visa la o carieră la Hollywood.

”Au existat o mulțime de proiecte care i-au fost oferite prințesei Diana.”, a mărturisit Stewart Pearce, care a continuat: ”Unul dintre ele era să realizeze documentare despre activitățile caritabile. Plănuia să petreacă mult timp la Hollywood.”, a mai precizat acesta.

Citește și: Cine va moșteni casa în care a copilărit prințesa Diana. Nici prințul William și nici prințul Harry nu vor ocupa domeniul Althorp

Steve Pearce a ținut, însă, să sublinieze că prințesa Diana nu își dorea să devină o stea de cinema, ci mai degrabă să facă muncă în spatele camerelor.. Ba mai mult, el a declarat că prințesa Diana ar fi vrut să se mute în Malibu, California, alături de cei doi fii ai ei. Această schimbare ar fi venit, însă, dacă și-ar fi continuat relația cu Dodi Fayed.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri