Kate Middleton și prințul William
Divertisment

Kate Middleton și prințul William, la unul dintre primele evenimemte din 2022. / Foto: Profimedia

Kate Middleton și prințul William au încălcat tradiția regală la doar o zi după nuntă. Ce au decis ducii de Cambridge să facă

Kate Middleton și prințul William și-au sărbătorit de curând cea de 11-a aniversare a căsătoriei continuând să fie unul dintre cele mai celebre cupluri din lume. Ducele și ducesa de Cambridge au acum multe responsabilități regale, însă în urmă cu un deceniu, la doar o zi de la nuntă, cei doi încălcau o tradiție regală importantă. 

După zece ani de întâlniri, prințul William și Kate Middleton au decis să se căsătorească, având o ceremonie grandioasă la Westminster Abbey care a fost urmărită de miliarde de oameni din întreaga lume. Cu toate acestea, la doar o zi de la nuntă, ducii de Cambrigde au făcut un anunț surpriză, rupând astfel o tradiție de zeci de ani a familiei regale.

Citește și: De ce nu s-a putut gândi niciodată prințesa Diana la o relație cu Tom Cruise. Fostul ei bucătar a povestit motivul surprinzător

În loc să-și împacheteze imediat bagajele și să plece în luna de miere, aceștia au dezvăluit că o vor amâna. La doar patru zile de la nuntă, prințul William s-a întors la muncă la baza Forțelor Aeriene Regale în Țara Galilor de Nord. 

„Ducele și ducesa de Cambridge au ales să nu plece imediat în luna de miere. În schimb, după ce au petrecut un weekend  în Regatul Unit, ducele se va întoarce la muncă. Atât locația weekend-ului lor în doi, cât și cea a lunii de miere vor rămâne secrete și nu vor fi dezvăluite în avans. Cuplul a cerut ca intimitatea lor să fie respectată în această perioadă”, a declarat atunci un purtător de cuvânt de la Clarence House. 

De asemenea, o sursă a Casei Regale a declarat că decizia celor doi a fost foarte bine cântărită. „A fost alegerea lor personală. Kate voia să se relaxeze după organizarea nunții undeva modest în Marea Britanie. Ei plănuiesc să plece în străinătate după nuntă, dar toate la timpul lor”, a spus sursa. 

Citește și: Noi dezvăluiri despre evenimentul primăverii. De ce nu au fost invitați prințul Harry și Meghan Markle la nunta lui Brooklyn Beckham

Destinația lunii de miere a celor doi s-a aflat ulterior, chair dacă inițial nu a fost anunțată. Aceștia au călătorit în Seychelles, Africa. Au plecat spre paradisul tropical la zece zile de la nuntă. Până în Seychelles au zburat cu un avion privat, iar de acolo au luat un elicopter pentru a ajunge pe Insula de Nord unde s-au relaxat într-o vilă care costă până la 6.000 de lire sterline pe noapte. Insulele pot fi închiriate pentru zeci de mii de lire sterline pe zi. 

Aceasta nu este singura tradiție pe care cei doi au încălcat-o. Lunile de miere regale au fost tot timpul publice, mirii având fotografi în permanență alături, însă Kate și William nu și-au dorit acest lucru și au avut o lună de miere complet privată. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?