Priyanka Chopra
Divertisment

Priyanka Chopra / Getty Images

Priyanka Chopra, fostă Miss World, declarații despre operația care i-a adus numele de „Plastic Chopra”: „Am intrat în depresie!”

Priyanka Chopra, actrița în vârstă de 40 de ani, a vorbit despre cum și-a distrus chipul cu operațiile estetice făcute la începutul anilor 2000, atunci când s-a ales cu porecla „Plastic Chopra”.

În vârstă de 40 de ani, Priyanka Chopra a fost prezentă la Met Gala alături de soțul ei, Nick Jonas, iar de curând, în cadrul emisiunii lui Howard Stern, aceasta a vorbit despre îndepărtarea unor polipi nazali care a mers foarte prost.

„Acest lucru s-a întâmplat, iar fața mea arată complet diferit. Am intrat într-o depresie profundă”, a spus ea.

UNICEF's 70th Anniversary Event
NEW YORK, NY - DECEMBER 12: UNICEF India National Ambassador Priyanka Chopra is interviewed at UNICEF's 70th Anniversary Event at United Nations Headquarters on December 12, 2016 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images)

Citește și: Priyanka Chopra, prima fotografie cu fiica ei și a lui Nick Jonas. Micuța a stat 100 de zile în spital înainte să fie adusă acasă

De asemenea, actrița a dezvăluit că a fost concediată din diferite proiecte și s--a temut că operația estetică ce i-a schimbat înfățișarea îi va pune capăt carierei.

Deși a ezitat să se mai lase pe mâinile medicilor, aceasta a fost încurajată de tatăl ei, care era și el doctor, așa că a optat pentru o nouă intervenție chirurgicală, care să-i corecteze trăsăturile.

„Am fost îngrozită, dar el mi-a spus: „Voi fi în sala de operații cu tine”. M-a ținut de mînă, m-a ajutat să-mi recapăt încrederea”, a mai spus actrița, potrivit Daily Mail.

Citește și: Priyanka Chopra, fotografie rară din copilărie. Actrița i-a adus un omagiu bunicii sale: „A fost o persoană foarte importantă”

Cum a ajuns Priyanka Chopra să se opereze

În urmă cu doi ani, actrița a mărturisit că a ajuns să apeleze la această operație după ce a întâmpinat probleme respiratorii.

„Aveam probleme de respirație, iar acesta este un lucru pe care o persoană cu astm nu îl poate ignora”, spunea actrița la momentul acela, explicând că ceea ce credea a fi o răceală s-a dovedit a fi un polip nazal ce trebuia îndepărtat în sala de operație.

În mijlocul intervenției, medicul a făcut o greșeală care a dus la ruperea septului actriței. Din această cauză, aspectul feței ei s-a schimbat complet. 

„Când a venit momentul să îndepărtăm bandajele și s-a descoperit starea nasului meu, eu și mama mea am fost îngrozite. Nasul meu dispăruse. Fața mea arăta complet diferită. Nu mai eram eu”, și-a amintit ea.

Cum a cunoscut celebritatea 

Priyanka Chopra avea 17 ani și se afla în India înainte de a cunoaște faima și a fi încoronată Miss World în anul 2000.

Au urmat apoi filmele la Bollywood, iar primul ei succes a fost „The Hero: Love Story of a Spy”, din 2003.

A devenit o stea în India, iar ulterior s-a mutat în SUA, unde a primit rolul din „Quantico”, producție difuzată între 2015 - 2018.

De asemenea, a apărut în 2017 în filmul Baywatch, și în 2019 în Isn't It Romantic.

Acum, actrița în vârstă de 38 de ani va apărea și în Matrix 4.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri