kate middleton
Divertisment

A fi membru al familiei regale necesita abilitati excelente de gestionare a timpului. Pe langa angajamentele regale pe care trebuie sa le onoreze, Kate Middleton incearca sa isi faca timp pentru propria persoana, iar una dintre prioritatile sale este sa stea cat mai mult alaturi de familie. Ce face in fiecare zi ducesa de Cambridge?

Program de Ducesa. Ce activitati are Kate Middleton intr-o zi obisnuita

A fi membru al Familiei Regale necesita abilitati excelente de gestionare a timpului. Pe langa angajamentele pe care trebuie sa le onoreze, Kate Middleton incearca sa isi faca timp pentru propria persoana, iar una dintre prioritatile sale este sa stea cat mai mult alaturi de familie. Ce face in fiecare zi ducesa de Cambridge?

Avand in vedere programul sau incarcat, rutina zilnica a lui Kate se schimba constant. Totusi, exista cateva lucruri care nu se schimba, potrivit Cheat Sheet.

Sa fie activa reprezinta o prioritate pentru Kate. Ea face yoga, este fana pilates si ii place sa alerge. Un alt mod prin care ducesa ramane activa este plimbarea cainelui. Patrupedul familiei, Lupo, este zilnic rasfatat de catre sotia printului William, care il duce la plimbari lungi pe domeniul Palatului Kensington.

Cum era de asteptat, un alt lucru care ramane neschimbat sunt atributile pe care Kate Middleton le are ca ducesa. Ea participa in numele reginei la evenimente care includ ceremonii, intalniri cu lideri mondiali si chiar cine festive. Pe langa "munca" pe care o face pentru regina Elisabeta, Kate este implicata in zeci de campanii caritabile.

Adora sa petreaca timp cu familia

Ca membru al familiei regale, Ducesa de Cambridge beneficiaza de ajutor atunci cand vine vorba de ingrijirea micutilor sai. Cu toatea acestea, este o mama responsabila careia ii place sa aiba grija de copiii ei si sa petreaca cat mai multe clipe in compania lor. Cei patru se joaca foarte mult in gradina.

Kate Middleton si printul William petrec de asemenea timp de calitate impreuna. Una dintre activitatile lor preferate este sa isi comande mancare si sa urmareasca emisiuni TV.

Gateste pentru familia sa

Se spune ca este un bucatar minunat si ii place sa gateasca atunci cand programul ii permite. Ducesa are o dieta sanatoasa si incearca sa ii invete acest lucru si pe cei mici. Ocazional le gatesti copiilor paste, care sunt preferatele printului George si ale printesei Charlotte.

Merge la cumparaturi

Doar pentru ca este un membru regal nu inseamna ca nu face lucruri normale cum ar fi sa mearga la un magazin alimentar. Pasionata fiind de gatit si adepta unui stil de viata sanatos, ingredientele sunt foarte importante pentru Kate. Ducesa face drumuri regulate la piata pentru a achizitiona hrana pentru familia sa.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri