rafael nadal
Divertisment

De ce nu prea participa Xisca Perello la meciurile lui Rafael Nadal. Cum arata frumoasa sotie a jucatorului

Rafael Nadal si Xisca Perello traiesc o poveste de iubire care pare desprinsa dintr-un roman. Cei doi se cunosc din liceu, iar in toamna lui 2019 s-au casatorit intr-o fortareata spectaculoasa din Mallorca.

Rafa si Xisca s-au cunoscut cand aveau doar 14 ani. Cinci ani ma tarziu, isi luau inima in dinti si incepeau o relatie care a durat aproape 15 ani. Cu toate ca in 2012 presa mondena scria despre o posibila oficializare a relatiei, cei doi s-au casatorit abia in octombrie 2019, intr-un cadru istoric superb.

Cu ocazia nuntii, admiratorii jucatorului de tenis au avut ocazia sa o vada pe aleasa sa, careia nu ii place sa fie in centrul atentiei - dovada stand si aparitiile rare.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Xisca participa doar din cand in cand la meciurile lui Rafa fiindca, spune ea, nu vrea sa ii distraga atentia. Abia prin 2017 ea a primit un "wild card" de la Nadal, care glumea intr-un interviu ca din acel moment poate sa-l insoteasca la orice competitie vrea.

"Sa calatorim impreuna in toate partile lumii n-ar fi convenabil nici pentru el, nici pentru mine. Rafael are nevoie de spatiu atunci cand participa la turnee, iar ideea ca eu sa-i fiu mereu in preajma, preocupata, ma oboseste. M-as asfixia. Iar el s-ar ingrijora, la randul lui, pentru mine", a spus Xisca intr-un interviu rar.

Rafa Nadal Xisca Perello

Cine este Xisca, sotia lui Rafael Nadal

  • numele ei complet este Maria Francisca Perello, insa presa iberica si internationala ii foloseste cel mai des poreclele, "Mery" si "Xisca"
  • unul din primele meciuri la care l-a sustinut din public pe Rafael a fost la Wimbledon in 2007
  • Xisca a studiat Business si lucreaza la academia de tenis a lui Nadal din Mallorca
  • in rarele ocazii cand merge la meciurile sotului, sta langa soacra sa, Ana Maria Parera, si cumnata sa, Maria Isabel Nadal
  • cand Rafael nu joaca, el si Xisca isi petrec timpul liber calatorind
  • secretul relatiei lor sta in "intelegere, respect si mai mult decat orice, independenta"

Mai multe imagini cu Xisca Perello poti vedea in galeria foto de mai jos:

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri