diamant
Divertisment

Rapperul Lil Uzi Vert și-a pus un diamant de 24 milioane $ în frunte, însă nu e sigurul artist excentric. Ce vedete mai au piercinguri

Rapperul Lil Uzi Vert este, de departe, cel mai excentric rapper al momentului, după ce a anunțat că și-a făcut în piercing bizar în frunte. Acesta și-a “înfipt”, ca să zicem așa, în frunte un diamant roz extrem de rar, de 11 karate, care valorează 24 de milioane de dolari!

Rapperul, al cărui nume real este Symere Bysil Woods, pare extrem de mândru de realizarea sa, cu care s-a lăudat pe rețelele de socializare. Lil Uzi Vert a mărturisit că plătește pentru piatra prețioasă încă din 2017 și că aceasta valorează mai mult decât casa sa și toate mașinile sale la un loc.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

VEZI SI: Cardi B "setează" un nou trend în modă: ciorapi transparenţi pe post de pantaloni. Cum arată ținuta bizară a vedetei

“Plătesc pentru acest diamant roz natural de ani de zile. Costă atât de mult încât din 2017 tot plătesc la el”, a mărturisit el.

“Frumusețea înseamnă durere”, a mai spus artistul, după ce și-a pus diamantul în frunte.

"Este, de departe, unul dintre cele mai excentrice moduri de a purta un diamant. (…) Un diamant roz atât de mare ca al lui Lil Uzi Vert este extrem de greu de găsit și se vinde în licitații exclusiviste”, a spus un expert în diamante.

Acum, după excentricitatea lui Lil Uzi Vert, este aproape imposibil să găsești o altă vedetă la un nivel apropiat de … excentricitate în materie de piercinguri sau măcar tatuaje. Fostul jucător de baschet Denis Rodman a încercat să atragă atenția prin câteva piercinguri, însă acum rapperul a dus totul la un alt nivel.

Intră în galeria foto de mai jos să vezi ce alte vedete au piercinguri.

Sursa foto: GETTY IMAGES, INSTAGRAM

Etichete: lil uzi vert , piercing , diamant

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri