Cardi B
Divertisment

Cardi B "setează" un nou trend în modă: ciorapi transparenţi pe post de pantaloni. Cum arată ținuta bizară a vedetei

Cardi B este cunoscută pentru alegerile ei vestimentare controversate pe care le afișează cu mare încredere. Deși uneori exagereză și riscă să o dea în ridicol, cântăreața rap nu ezită să poarte cele mai ciudate, dar și cele mai decupate creații.

De data aceasta, Cardi B a uimit printr-o alegere vestimentară cel puțin neobișnuită: ciorapi transparenți pe post de pantaloni. Îmbrăcată din cap până în picioare în articole vintage Dior, vedeta a decis să condimenteze ținuta printr-o pereche de dresuri transparente care lasă tot la vedere, inclusiv lenjeria intimă a aceasteia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citeşte şi: Iggy Azalea, parada modei la benzinărie. Cum a defilat rapperița ca un adevărat model la… pompa de alimentare :)

Desprea această alegere vestimentară nu suntem foarte convinși, întrucât unii ar putea crede că a uitat să îmbrace ceva peste acei ciorapi, însă fanii au fost cu siguranță uimiţi de îndrăzneală acesteia și au copleșit-o cu complimente.

"Cât de sexy", "Wow, Offset este foarte norocos", "Regină", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii lui Cardi B.

Citeşte şi: Kim Kardashian își etalează silueta unică într-un costum de baie… complicat :) Cum arată piesa vestimentară neobișnuită

Etichete: cardi b , moda , aparitie sexy

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri