A găsit un inel cu diamant pe o plajă
Actualitate

A găsit un inel cu diamant pe o plajă / Captură video Youtube

Un bărbat a găsit pe o plajă un inel cu diamant, a cărui valoare ajunge la 40.000 de dolari. Ce a urmat: ”Nu mi-a venit să cred!”

Un bărbat a găsit un inel din platină, cu diamant, a cărui valoare este estimată la 40.000 de dolari, pe o plajă din Florida, Statele Unite ale Americii. Fără să stea pe gânduri, acesta l-a înapoiat proprietarilor.

Joseph Cook, în vârstă de 37 de ani, s-a plimbat pe plaja Hammock din St. Augustine, Florida, cu un detector de metale. La un moment dat, însă, el a găsit inelul de logodnă, iar imaginile surprinse, care au fost postate pe rețelele sociale, au devenit virale.

”Nu se poate, omule, nu se poate. Privește acest inel. E real, cred că e cel mai mare inel cu diamant pe care l-am găsit pe o plajă.”, poate fi auzit bărbatul pe filmare.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: O femeie, mama a doi copii, și-a părăsit soțul după o întâlnire cu ”sufletul ei pereche”: ”N-am mai simțit asta pentru nimeni!”

Imediat, el a făcut public videoclipul pe rețelelele sociale și a contactat mai mulți bijutieri locali, în speranța că poate acest inel este căutat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Joseph, care este creator de conținut, a explicat: ”M-am dus la un bijutier, mi-a spus că valorează 40.000 de dolari. Nu mi-a venit să cred.”

Două săptămâni mai târziu, bărbatul a primit un apel de la un număr necunoscut. Inițial l-a ignorat, dar apoi și-a dat seama că ar putea fi proprietarul inelului.

Citește și: Povestea inelului pe care regele Charles îl poartă de zeci de ani pe degetul mic. L-a primit de la mama lui, regina Elisabeta a II-a

Astfel, acesta a vorbit cu doi tineri din Jacksonville, care a pierdut un inel similar.

”Păreau fericiți, au început să plângă când l-au văzut. Aș fi fost dezamăgit dacă nu reușeam să-l returnez.”, a mai declarat bărbatul, potrivit Mirror.co.uk.

Etichete: plaja , inel de logodna , diamant

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri