ryan eva
Divertisment

Ryan Gosling, Eva Mendes. Getty Images

Rar apar în public împreună. Cum au fost surprinși Ryan Gosling și Eva Mendes, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood

Ryan Gosling și Eva Mendes formează una dintre cele mai frumoase familii de la Hollywood. Cei doi actori s-au bucurat de timp de calitate alături de fiicele lor Esmerelda (7 ani) și Amada (5 ani), la plimbare în Londra, pe Hampstead High Street.

Ryan (41 de ani) filmează în prezent, în capitala Angliei, live-action-ul „Barbie”. 

El și partenera sa în vârstă de 48 de ani păreau relaxați în timp ce discutau cu fiicele lor.

Vedeta din „The Notebook” a purtat o jachetă cu model verde și blugi gri, asortați cu pantofi maro și o șapcă de baseball galbenă. Eva a arătat șic într-un top crem, cardigan alb-albastru, o fustă neagră și cizme maro. Ea a asortat și o pălărie neagră elegantă.

Ryan și Eva au început să se întâlnească în septembrie 2011, după ce au lucrat împreună la filmul „The Place Beyond The Pines”. Au fost prieteni „mult timp” înainte de debutul relației lor romantice.

La acea vreme, o sursă declara pentru Us Weekly că „a existat întotdeauna această chimie puternică între ei... era doar o chestiune de timp până să ajungă împreună!”

În septembrie anul următor, cuplul și-a făcut debutul pe covorul roșu la Festivalul Internațional de Film de la Toronto.

În 2014, Eva și Ryan și-au întâmpinat primul lor copil împreună, Esmeralda.

Zendaya, adevărul despre look-ul afișat la gala Oscar 2022. Ce dezvăluire a făcut actrița pe rețelele sociale

 

 

Etichete: ryan gosling , eva mendes

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri