Ryan Gosling
Divertisment

Ryan Gosling a afișat un abdomen "de fier" în filmul "Barbie". / Foto: Profimedia

Antrenorul care l-a ajutat pe Ryan Gosling să obțină abdomenul de fier al lui Ken a dezvăluit secretele formei fizice a actorului

Antrenorul personal care l-a ajutat pe Ryan Gosling să aibă un abdomen de fier în filmul "Barbie" a dezvăluit cheia formei fizice a actorului care l-a interpretat pe Ken.

Citește și: Viața e roz și roz este și Margot Robbie. Cele mai reușite ținute purtate de actrița de 33 de ani la evenimentele “Barbie”

Totul stă în ordinea efectuării exercițiilor, spune David Higgins, antrenorul care a lucrat cu o mulțime de celebrități. Printre clienții lui din lumea vedetelor se numără Margot Robbie, Colin Firth, Claudia Schiffer sau Naomi Campbell. El a fost responsabil și de forma fizică a tuturor actorilor din "Barbie".

Ryan Gosling
Ryan Gosling a afișat un abdomen "de fier" în filmul "Barbie". / Foto: Profimedia

Citește și: A cheltuit 250.000 de lire sterline să arate ca Barbie, dar și-a dat seama că e mai fericit dacă seamănă cu Ken: „Acum regret”

Higgins a spus că secretul este ca antrenamentele să înceapă cu exerciții care se concentrează mai ales pe zona mediană a corpului, lucrând mușchii abdominali. David i-a făcut pe actorii din "Barbie să ajungă" în cea mai bună formă cu exerciții de tip plank (exercițiu izometric bazat pe menținerea unei poziții stabile timp de mai multe secunde sau minute. Este destul de asemănătoare cu poziția de bază pentru flotări, cu excepția faptului că antebrațele sunt întinse pe sol-n.r.) și circuite de 9 minute cu greutăți sau folosind greutatea propriului corp.

Conform celor de la Insider, care au stat de vorbă cu antrenorul, exercițiile pentru abdomen sunt mai eficiente dacă sunt făcute la începutul antrenamentului. Astfel, vor fi lucrați și în continuarea seriei și se pot evita accidentările pentru că partea mediană este și ea bine încălzită.

Citește și: Rar apar în public împreună. Cum au fost surprinși Ryan Gosling și Eva Mendes, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri