Regula pe care Kate Middleton trebuie să o respecte întotdeauna
Divertisment

Regula pe care Kate Middleton trebuie să o respecte întotdeauna / Profimedia Images

Regula pe care Kate Middleton trebuie să o respecte întotdeauna. Ce îi este interzis să facă atunci când întâlnește oameni noi

Nu este niciun secret faptul că membrii familiei regale britanice trebuie să respecte mai multe reguli de protocol, iar acum Kate Middleton a dezvăluit ce nu are voie să facă atunci când întâlnește oameni.

Prezentă la Chelsea Flower Show, care a avut loc în Londra, prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a interacționat cu mai mulți britanici care au venit să o vadă, iar la un moment dat a făcut o declarație inedită.

Regula pe care Kate Middleton trebuie să o respecte întotdeauna

Citește și: Ce a făcut Meghan Markle după ce a lipsit de la ceremonia de încoronare a regelui Charles. Imaginile sunt virale

Prințesa de Wales a participat la picnicul organizat luni, unde a întâlnit peste 100 de copii adunați din mai multe școli din Londra, iar, la un moment dat, cineva i-a cerut să-i dea un autograf, lucru pe care soția prințului William l-a refuzat.

Regula pe care Kate Middleton trebuie să o respecte întotdeauna

„Nu-mi pot scrie numele!”, s-a scuzat Kate, care a continuat: „Dar pot să desenez”.

Astfel, în loc să-i dea un autograf, prințesa de Wales, care va fi regină în următorii ani, i-a desenat o floare unei fetițe de șapte ani, pe nume Ruby. De asemenea, unei alteia i-a creionat un copac, iar altui copil un iaz înconjurat de flori.

Citește și: Ce i-a spus Kate Middleton soțului ei în timpul momentului de intimitate de la BAFTA. Un expert în citirea buzelor a spus totul

Atunci când copiii au întrebat-o de ce nu poate să-și scrie numele, Kate nu s-a ferit: „Numele meu este Catherine. Nu-mi este permis să mă semnez, este o regulă pe care nu pot să o încalc”.

Singura dată când un membru al familiei regale a încălcat această regulă a fost în 2010, când regele Charles, pe atunci prinț de Wales, i-a dat un autograf unei victime a unor inundații. „Charles 2010”, a scris el.

Secretul lui Kate Middleton de a ieși mereu perfect în pozele de grup

Kate Middleton este foarte fotogenică, însă și ea a găsit un truc care ajută să iasă bine în poze. Mai ales în cele de grup. Secretul ei, dezvăluit recent, a făcut furori online.

Citește și: Ce i-a spus Kate Middleton soțului ei în timpul momentului de intimitate de la BAFTA. Un expert în citirea buzelor a spus totul

"Fanii familiei regale sunt înnebuniți după mișcarea 'Princess Shuffle', pe care Kate o folosește pentru a se apropia discret de oameni în fotografii", se arată pe un cont de TikTok dedicat familiei regale. Clipul a strâns milioane de vizualizări și o arată pe prințesa de Wales în timpul unei întâlniri cu prințesa Mary a Danemarcei și cu regina Margrethe a II-a, din 2022, scrie New York Post.

Pe măsură ce fotograful oficial începuse să prindă cadre cu cele trei, prințesa de Wales este văzută în timp ce face mișcări subtile de călcâie, pentru a se apropia de cele două membre ale familiei regale a Danemarcei, fără a se uita la picioarele ei, semn că știe instinctiv care este distanța potrivită pentru a se poziționa în poze.

@the.royal.watcher #fyp #katemiddleton #katemiddletonstyle #princessofwales #princewilliam #williamandkate #coronation #royalfamily #princess ♬ sonido original - Chuy Gabriel JP

"Discretă și elegantă"; "Este un truc tare. Ani de practică"; "A făcut asta pe tocuri! Cu siguranță m-aș fi prins în covor și aș fi căzut", au scris câțiva internauți.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?