Melania și Donald Trump
Divertisment

Melania și Donald Trump

Răsturnare de situație. Ce au făcut Melania și Donald Trump în timp ce lumea vorbea despre divorț: „E a treia oară când se întâmplă!”

În timp ce multe voci vorbeau despre un posibil divorț între Melania și Donald Trump, fosta prima doamnă a Statelor Unite ale Americii și-a renegociat în secret contractul prenupțial, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la Page Six.

Ideea că Donald Trump ar putea să ajungă din nou la Casa Albă a determinat-o pe Melania Trump să-și ia „măsuri” de siguranță, astfel că aceștia și-au renegociat contractul prenupțial.

Citește și: Cum arată Melania Trump când renunță la pantofii cu toc și rochiile elegante. Fosta primă doamnă, surprinsă pe străzile din New York

„Pe parcursul anului trecut, Melania și echipa sa au negociat în secret un contract între ea și Donald Trump”, a dezvăluit sursa respectivă pentru Page Six, adăugând: „Este cel puțin a treia oară în care Melania și-a renegociat contractul semnat când s-au căsătorit”.

Astfel, în urma acestei înțelegeri, Melania ar fi obținut sume importante de bani, dar și alte proprietăți, potrivit sursei respective.

Citește și: Ivanka Trump, siluetă perfectă pe plajă. Cum a fost surprinsă fiica fostului președinte american pe plajele din Miami

Melania este cel mai îngrijorată de viitorul fiului ei, Barron, în vârstă de 17 ani. Și-a dorit să-i ofere mai mulți bani”, a mai spus aceasta.

Melania Trump, alături de fiul ei, Barron
Melania Trump, alături de fiul ei, Barron / Getty Images

Melania a fost nefericită în timpul mandatului lui Donald Trump

Soției lui Donald Trump îi place viața ei mai liniștită din acest moment și nu are nicio intenție de a participa la campanie dacă fostul președinte va decide că vrea să candideze în 2024. Melania se concentrează pe Barron, fiul adolescent al cuplului, care tocmai a început o școală nouă.

Citește și: Melania Trump, surprinsă în compania soțului ei după ce s-a spus că ”numără minutele până la divorț”. Ce se întâmplă între ea și Donald

"Încă nu este decis dacă Donald Trump va canida la următoarele alegeri. În acest moment, sunt doar specualtții, dar discuțiile constante despre acest subiect îi dau ocazia să strângă bani, un lucru la care se pricepe foarte bine. Dacă mai candidează, mă îndoiesc că Melania se va mai implica. Dacă ar câștiga, acesta ar fi cel mai groaznic scenariu pentru ea", se mai arată în declarațiile făcute în publicația People de sursele politice.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?