Reacția unei femei după ce chelnerița a fost „prea prietenoasă” cu soțul ei/ Shutterstock
Divertisment

Reacția unei femei după ce chelnerița a fost „prea prietenoasă” cu soțul ei/ Shutterstock

Reacția unei femei după ce chelnerița a fost „prea prietenoasă” cu soțul ei. Mesajul scris pe nota de plată a devenit viral

Oamenii care merg să ia masa la restaurant, fie că este vorba despre un fast-food sau un local select, își doresc să se relaxeze și să aibă parte de o servire plăcută. Dar nu în toate cazurile lucrurile decurg așa. O femei care s-a oprit împreună cu soțul ei la un restaurant din Texas s-a ales cu un gust amar. 

Femeia a considerat atitudinea chelneriței mult „prea prietenoasă” și i-a lăsat un mesaj pe nota de plată. Angajata localului a fost surprinsă de ce i-a scris femeia și a postat în mediul online nota de plată, iar aceasta a devenit imediat virală. 

Citește și: O femeie a murit înainte de nunta fiicei sale după ce a luat un medicament de slăbit. Soțul ei: „Dacă aș fi știut că se va întâmpla...”

Alături de fotografia cu mesajul lăsat de clientă, chelnerița a scris: „Așa se întâmplă când un cuplu vizitează pentru prima dată Sudul”. 

Pe lângă suma de 32,76 de dolari pe care cei doi soți o aveau de plătit, nota de plată arată și un mesaj pe care femeia îl scrisese în chenarul pentru bacșiș: „Nu-i spune soțului meu scumpule”.

Nota de plată/ Foto: Reddit
Nota de plată/ Foto: Reddit

Citește și: O tânără a mers îmbrăcată în rochie de mireasă la nunta surorii ei. Imaginile sunt virale: „Cum ai putut să-i strici ziua?”

Utilizatorii au analizat postarea chelneriței și mulți au susținut că ea nu flirta cu bărbatul femeii, ci este modul în care ospătarii din Texas își arată ospitalitatea. De asemenea, unii dintre utilizatori au considerat că femeie a folosit acest lucru ca scuză pentru a nu lăsa bacșiș. 

„Locuiesc în Texas și ar fi ciudat dacă chelnerița nu ți-ar spune scumpule sau dragă”, a scris un utilizator. „Cred că acea persoană nu a avut intenția să lase bacșiș și doar a căutat o scuză”, a comentat altul.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri