Reacția unei mame când a aflat ce i-a cerut fiica ei lui Moș Crăciun/ Shutterstock
Divertisment

Reacția unei mame când a aflat ce i-a cerut fiica ei lui Moș Crăciun/ Shutterstock

Reacția unei mame când a aflat ce i-a cerut fiica ei lui Moș Crăciun: „Nu avem acasă”. Femeia a fost extrem de rușinată

În perioada sărbătorilor de iarnă, copiii își doresc să-l întâlnească pe Moș Crăciun și să-i ceară o mulțime de lucruri imprevizibile. Cei mai mulți dintre ei vor jucării sau dulciuri, însă unii au cerut unicorni sau animale de companie. Cu toate acestea, o fetiță a surprins pe toată lumea cu cerința pe care a avut-o. Mama, care asista la moment, a fost extrem de rușinată. 

În timp ce micuța era așezată pe genunchii Moșului, iar acesta o asculta cu răbdare, a cerut de Crăciun doar mâncare, spre surprinderea mamei sale. Femeia, rușinată de moment, a încercat să se scuze, susținând că a fost o mare neînțelegere și că nu au nevoie de mâncare sau donații. 

Citește și: Îți frânge inima. Ce i-a cerut o fetiță de opt ani lui Moș Crăciun. Mama ei: ”Asta înseamnă să fii copil în 2022!”

Ulterior, mama fetiței a realizat un videoclip pe care l-a postat pe contul său de Tik Tok, în care le-a explicat utilizatorilor întregul momentul: „Fiica mea s-a așezat pe piciorul Moșului și am auzit-o: „Poți să ne aduci ceva de mâncare. Nu avem acasă”. Am fost de-a dreptul uimită și tot ce am apucat să spun a fost: „Este o ofertă bună, mulțumim, dar suntem bine. Nu avem nevoie de mâncare”. Fiica mea a adăugat apoi: „Uneori avem mâncare, dar mama spune că vom continua să avem mâncare acasă doar dacă suntem buni.”, continuând să-i spună Moșului că va fi un copil bun și că nu va mai lăsa câinele familiei să fure din mâncare și va avea grijă să nu risipească alimentele”. 

@casiereeebs Brb preparing for cps to swing on by 🤪 #momlife #momhumor ♬ original sound - CasieReeebs

Femeia a povestit că, după ce au plecat de la cabana Moșului, a întrebat-o pe fiica ei de ce și-ar dori mâncare de Crăciun, aflând că micuța s-a referit la mâncarea din bucătăria ei de jucărie. 

Citește și: Filme cu Moș Crăciun. Cele mai frumoase producții în care cei mici se bucură de magia Crăciunului

Postarea femeii a strâns milioane de vizualizări și mii de comentarii în care o mulțime de părinți au împărtășit experiențe similare: „Fiica mea i-a spus odată lui Moș Crăciun că vrea o pătură pentru că nu are, asta doar pentru că era la spălat”, a scris un utilizator, în timp ce altul a mărturisit: „M-am dus să-mi iau fiul de la grădiniță și atunci m-a întrebat învățătoarea dacă totul este bine la noi acasă, pentru că fiul meu i-a spus că nu avem mâncare. Totul a pornit pentru că am uitat să-i iau taquitos. Casa era plină de mâncare, pur și simplu el voia taquitos.”

Etichete: mos craciun , copil , dorință

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?