2nd Annual Academy Museum of Motion Pictures Gala, Academy Museum of Motion Pictures, Los Angeles, California, United States - 16 Oct 2022
Divertisment

Rebel Wilson. Profimedia

Rebel Wilson, confesiuni sincere în noua sa carte. Actrița și-a pierdut virginitatea la vârsta de 35 de ani

În noua sa carte, intitulată „Rebel Rising”, actrița Rebel Wilson a dezvăluit că și-a pierdut virginitatea la vârsta de 35 de ani, după ce și-a mințit prietenii că prima experiență sexuală a avut-o la vârsta de 23 de ani. Ea a făcut această confesiune în speranța că îi va ajuta pe tineri, subliniind că nu există o vârstă specifică pentru a experimenta intimitatea sexuală.

„Oamenii pot aștepta până când sunt gata sau pot aștepta până când devin puțin mai maturi”, a declarat actrița în vârstă de 44 de ani pentru revista People. Ea speră ca mesajul său să ajungă la cât mai mulți tineri și susține că nu ar trebui să existe presiune când vine vorba de relațiile intime.

Citește și: A slăbit 35 de kg, acum spune că a pus înapoi 14. Rebel Wilson, despre motivul pentru care s-a îngrășat și cum se simte cu asta

De asemenea, Rebel a recunoscut că a mințit cu privire la viața sa sexuală, în special pentru a evita conversații incomode. Ea a dezvăluit că anterior a pretins că a avut relații sexuale doar pentru a scăpa de întrebări, menționând că această falsă reprezentare a fost o modalitate de a evita discuțiile inconfortabile. Însă, în ciuda presiunilor sociale și a percepției asupra vârstei și experienței sexuale, Wilson subliniază că fiecare persoană are propriul său ritm și că nu există un calendar fix pentru aceste lucruri.

Ea a analizat, de asemenea, modul în care epoca în care s-a născut a influențat percepțiile sale asupra sexualității și maturității, remarcând că, dacă ar fi fost născută mai târziu, ar fi fost mai deschisă să exploreze acest domeniu la o vârstă mai fragedă.

Rebel Wilson și Ramona Agruma/ Profimedia
Rebel Wilson și Ramona Agruma/ Profimedia

Citește și: Rebel Wilson despre întâlnirea „bizară” cu Meghan Markle: Nu e o persoană la fel de caldă ca Harry, dar poate și mama mea a greșit

Recent, Wilson a dezvăluit că o întâlnire cu o jucătoare de tenis a fost momentul care i-a deschis ochii către dragoste pentru prima dată. Acum, ea este logodită cu designerul Ramona Agruma, iar cele două au devenit părinții unei fetițe pe nume Royce Lillian, născută în noiembrie 2022, prin intermediul unei mame surogat.

Pe lângă dezvăluirea sinceră despre experiența sa sexuală, Wilson a adus în discuție și o presupusă întâlnire neplăcută cu actorul Sacha Baron Cohen, susținând că acesta i-ar fi cerut să se dezbrace.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri