Reese Witherspoon, alături de fostul soț, Jim Toth
Divertisment

Reese Witherspoon, alături de fostul soț, Jim Toth / Getty Images

Reese Witherspoon e „istorie”! Fostul ei soț, vacanță în Costa Rica, la patru luni de la divorț, cu o femeie misterioasă

Actrița Reese Witherspoon a depus actele de divorț de soțul ei, Jim Toth, în luna aprilie, după 12 ani de căsnicie. Acum, însă, la doar patru luni, acesta pare să fi trecut peste separarea de soție, fiind surprins într-o vacanță cu o femeie misterioasă.

Potrivit unor surse citate de People, Jim Toth, în vârstă de 52 de ani, și-a refăcut viața după divorțul de actrița din „Blonda de la Drept”, în vârstă de 47 de ani. Astfel, în prezent acesta se bucură de o vacanță romantică în Costa Rica, unde este însoțit de o femeie a cărei identitate nu se cunoaște.

Citește și: Reese Witherspoon a dezvăluit ce mănâncă la micul dejun pentru a-și menține silueta. Actrița arată uimitor la vârsta de 46 de ani

„Jim și noua lui prietenă au stat la Sendero Nosara în Costa Rica”, a dezvăluit sursa respectivă, adăugând: ”Au stat într-un apartament, păreau foarte fericiți, s-au relaxat și s-au bucurat din plin de vibe. A fost, cu siguranță, o vacanță romantică”.

Citește și: Ai putea spune foarte ușor că sunt frate și soră. Reese Witherspoon, într-un selfie alături de Deacon, fiul ei de 17 ani

Reese Witherspoon a anunțat divorțul după 12 ani de căsnicie

Reese Witherspoon, cunoscută pentru rolul său din filmul „Blonda de la Drept” și soţul ei, producătorul Jim Toth, şi-au anunţat divorțul după 12 ani de căsnicie.

Citește și: Reese Witherspoon, extrem de fermă: ”Nu va exista ”Legally Blonde 3” fără Jennifer Coolidge!”

„Avem câteva veşti personale de împărtășit…Cu multă grijă şi considerație am luat decizia dificilă de a divorța. Ne-am bucurat de atâția ani minunați împreună şi mergem înainte cu dragoste profundă, bunătate şi respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună. Cea mai mare prioritate a noastră este fiul nostru şi întreaga noastră familie în timp ce ne îndreptăm spre următorul capitol. Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare şi sunt extrem de personale. Apreciem cu adevărat respectul tuturor pentru intimitatea familiei noastre în acest moment”,  a scris actrița într-o postare publicată pe contul ei de Instagram. 

Reese Witherspoon a mai fost căsătorită cu Ryan Philippe. În 1999, când avea 23 de ani și era deja însărcinată cu primul lor copil, Witherspoon s-a căsătorit cu colegul ei din „Cruel Intentions”.

Ea și Phillippe, în vârstă de 48 de ani, îi au împreună pe Ava, în vârstă de 23 de ani, și pe Deacon, în vârstă de 19 ani. Cei doi s-au despărțit în 2007. Divorțul lor a fost finalizat în 2008.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri