Reese Witherspoon/ Profimedia
Divertisment

Reese Witherspoon/ Profimedia

Reese Witherspoon a dezvăluit ce mănâncă la micul dejun pentru a-și menține silueta. Actrița arată uimitor la vârsta de 46 de ani

Reese Witherspoon reușește să-și mențină silueta de invidiat la vârsta de 46 de ani, având o talie de viespe care o ajută să arate uimitor în rochiile de designer purtate pe covorul roșu la marile evenimente. 

Actrița, care este mamă a trei copii, a dezvăluit recent pe contul său de Instagram ce mănâncă la micul dejun pentru a-și menține silueta ca trasă prin inel, mărturisind că este foarte atentă la alimentația sa, încercând să ducă un stil de viață sănătos și să facă sport atunci când îi permite timpul. 

Citește și: Reese Witherspoon a vândut Hello Sunshine. Tranzacția, evaluată la aproape 1 miliard de dolari

Alegerea făcută de Reese Witherspoon la micul dejun include o mulțime de verdețuri, fructe și legume, care o ajută să-și ia energia de care are nevoie la începutul fiecărei zile. Actrița, care se află într-o excursie la Washington DC pentru a sărbători Luna Istoriei Femeilor, a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii din timpul micului dejun. Pe farfuria ei s-au regăsit două felii de pâine prăjită integrală acoperite cu piure de avocado, verdețuri, felii de ridichi și roșii cherry. Aceasta a pus deasupra mozzarela realizată din lapte de bivoliță, fiind un produs fabricat în mod tradițional în Campania, Italia, potrivit Daily Mail

Reese Witherspoon/ Foto: Instagram
Reese Witherspoon/ Foto: Instagram

Lângă pâinea prăjită, aceasta avea un pahar de suc verde, realizat din țelină, spanac și ghimbir și un cappuccino. Vedeta a declarat în urmă cu ceva timp că adoră smoothie-ul verde al lui Kim Snyder și că nu poate să-și înceapă ziua fără cofeină. 

Reese Witherspoon obișnuia să nu mănânce dimineața

În 2019, Reese declara că de obicei își începea ziua fără să mănânce, optând pentru o băutură plină de energie și o cafea. „Beau doar un suc verde și o cafea dimineața”, a spus actrița.

În legătură cu alimentația pe care o are, Reese a mărturisit că nu crede în vreo dietă minune și că încearcă să consume cât poate de mult alimente sănătoase, însă recunoaște că uneori are și zile în care trișează și mănâncă preparate bogate în grăsimi, cum ar fi friptura și pastele. De asemenea, actrița se antrenează de fiecare dată când are timp și spune că adoră să facă asta alături de prietenele ei. 

Citește și: Reese Witherspoon sărbătorește „puterea dragostei” alături de soțul ei: „Te iubesc atât de mult”

„Nu cred în diete sau ceva de genul acesta. Mă antrenez tot timpul pentru a rămâne sănătoasă. Îmi place mult să mă antrenez cu prietenele mele. Poți discuta despre viața ta amoroasă, despre copii și despre prieteni, totul în timp ce alergi.”, a declarat actrița Reese Witherspoon. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?