Încoronare Regele Charles al III-lea/ Profimedia
Divertisment

Încoronare Regele Charles al III-lea/ Profimedia

Regele Charles a ținut un toast de ziua nepoțelului Archie. Monarhul și-a arătat dezamăgirea după plecarea prințului Harry

Regele Charles a fost foarte dezamăgit că fiul său, prințul Harry, a plecat imediat după încoronare. Cu toate acestea, monarhul a ținut un toast pentru nepotul său, Archie, care a împlinit patru ani chiar în 6 mai, ziua încoronării.

După ceremonie și apariția regilor la balcon, membrii familiei regale s-au adunat pentru a lua un prânz intim, departe de mulțime. În ciuda faptului că a fost invitat la prânz, Harry a decis să se întoarcă în California pentru a fi alături de Meghan Markle și de fiul lor Archie, care a împlinit patru anișori. 

Citește și: “Nu putem fi niciodată la timp”. Ce s-a citit pe buzele regelui Charles al III-lea înainte de ceremonia încoronării

Niciunul dintre membrii familiei regale nu a transmis vreun mesaj de ziua de naștere a fiului lui Harry, însă Charles a simțit să-i aducă un omagiu nepotului său la prânz. O persoană din interior a declarat pentru DailyMail că majoritatea membrilor regali au „răsuflat ușurați” că Harry nu era prezent, însă Charles părea „cu adevărat destul de dezamăgit”.

Potrivit aceleiași surse, prințul William s-a ridicat pentru a-și felicita tatăl proaspăt încoronat înainte de a începe prânzul. După ce a mulțumit tuturor pentru munca depusă, Charles a ridicat un pahar în cinstea celor trei nepoți ai săi, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, dar nu a uitat nici de cei care nu „erau prezenți” și i-a urat lui Archie la mulți ani „oriunde ar fi”. 

„A fost un moment foarte dulce”, a declarat sursa pentru DailyMai. 

În loc să fie forțați să stea câteva ore la Westminster Abbey pentru ceremonie, copiii ducilor de Sussex „probabil s-au distrat mai bine”, bucurându-se de o petrecere „intimă” pentru Archie. 

Citește și: Prințul Louis, scene drăgălașe la încoronarea regelui Charles. Fiul lui William a furat toate privirile în timpul ceremoniei de la West

„Adevărul este că prințul de Wales abia și-a văzut nepotul de două ori de când s-a născut. De fapt, fiecare membru al familiei lui Harry poate număra pe degetele de la o mână de câte ori l-a văzut pe Archie după naștere și înainte ca familia să părăsească Marea Britanie. Este o situație foarte tristă”, a mai declarat sursa citată de DailyMail. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri