camilla parker bowles si regina elisabeta a II-a
Divertisment

Ducesa Camilla si Regina Elisabeta a II-a, în 2012 / Foto: Profimedia

Regina Elisabeta are rude îndepărtate la Hollywood. Paris Hilton, Beyoncé și Hugh Grant apar în arborele genealogic al monarhului

Familia regală este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute familii din lume. Dacă membrii regali se știu foarte bine,  se pare, însă,  că Regina are și câteva rude îndepărtate la Hollywood, printre care Paris Hilton, Beyoncé și Hugh Grant. 

Fiind o familie atât de cunoscută este normal să aibă prieteni de top și celebrități în jurul lor, dovadă stând lista de invitați de la nunta prinților William și Harry. Însă, cu toate acestea, există celebrități de a Hollywood care depășesc gradul de prietenie, având legături familiale cu Regina. 

După cum relatează MyLondon, familia regală se mândrește cu legături de sânge foarte extinse în lume, fiind o mulțime de generații de-a lungul istoriei, astfel că șansele ca unele vedete să apară în arborele genealogic al membrilor regali sunt foarte mari. 

Citește și: Modul neobișnuit în care Regina Elisabeta mânâncă peștele și cartofii prăjiți. Fostul bucătar regal a făcut dezvăluiri uimitoare

Una dintre vedetele care ar fi rudă cu Regina este Paris Hilton. Vedeta are un ADN foarte impresionant, declarând în urmă cu ceva timp pentru Cosmopolitan, că este o verișoară de-a 20-a a Reginei prin regele Henric al II-lea, care a domnit între 1154 și 1189. De asemenea, aceasta este și o rudă îndeprtată a lui Marilyn Monroe. 

De asemenea, actorul de la Hollywood Jake Gyllenhaal, care a jucat în „Donnie Darko”, „The Day After Tomorrow” și „Brokeback Mountain”, a aflat că este rudă cu regele Edward al III-lea, care a domnit între 1327 și 1377. Mai mult, Hugh Grant, cunoscut pentru rolul din „Notting Hill”, „About A Boy” și, cel mai recent, „Gentlemen”, este o persoană cu regalitatea în sânge. Radio Times a declarat în urmă cu ceva timp că actorul este descendentul regelui Henric al VII-lea al Angliei și al regelui James al IV-lea al Scoției.

Pe lista celebrităților care se află pe arborele genealogic al Reginei se află și cântăreața Beyoncé. Nu este un secret faptul că artista este văzută drept o regină de mulți oameni, însă cine a fi crezut că prin sângele ei curge și sânge albastru. FindMyPast.com susține că artista este cea de-a 25-a verișoară a Majestății Sale, iar strămoșul comun pe care îl împărtășește este regele Henric al II-lea, care a fost al 24-lea străbunic al Reginei Elisabeta.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a recunoaște că s-a simțit "epuizată" după ce a avut Covid-19, în februarie, chiar dacă simptomele au fost ușoare

Printre celebritățile care ar fi rude îndepărtate cu familia regală se află Hilary Duff, Ralph Fiennes, Brooke Shields și Ellen DeGeneres. Însă, având în vedere cât de răspândit este sângele regal, ar putea exista legături în întreaga lume. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri