Harry și William
Actualitate

Harry și William / Getty Images

Prințul William, îngrijorat de întâlnirea cu fratele lui de la Jubileul de Platină. Motivul pentru care se teme de Harry

Prințul William este îngrijorat de faptul că discuțiile pe care le-ar putea avea cu prințul Harry în timpul ceremoniilor organizate cu ocazia Jublieului de Platină al reginei Elisabeta a II-a ar putea fi folosite în documentarul la care lucrează acesta.

Potrivit unor surse apropiate acestuia, ducele de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, este ”rezervat” în privința deciziei fratelui său și a soției lui, Meghan Markle, de a participa la evenimentele desfășurate pentru a marca 70 de ani de domnie ai Reginei, conform Daily Mail.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle nu s-au putut decide ce nume să-i dea primului lor copil. Cum au rezolvat situația ducii de Sussex

Această informație a ieșit la iveală la scurt timp după ce cuplul, care a început o viață nouă în California, Statele Unite ale Americii, în urmă cu aproape doi ani de zile, a dezvăluit că va călători în Anglia pentru Jubileul de Platină.

”William vrea să vorbească cu Harry pentru a-și rezolva problemele, însă el se teme că fratele lui le va dezvălui în documentarele pe care le pregătește ori în cartea la care lucrează.”, a dezvăluit o sursă pentru The Sun.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, sărut în fața a 500 de oameni, la Jocurile Invictus. Ducesa a vorbit în cuvinte dulci despre soțul ei 

Harry și Meghan au fost excluși de la apariția la balcon alături de regina Elisabeta

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, precum şi prinţul Andrew nu vor fi prezenţi în balconul Palatului Buckingham în cursul ceremoniei grandioase care va avea loc pe 2 iunie şi care marchează începutul festivităţilor pentru sărbătorirea a 70 de ani de domnie a reginei Elisabetei a II-a, a anunţat vineri palatul regal, relatează AFP.

După o analiză atentă, regina a decis că apariţia tradiţională la balcon pentru parada Trooping the Colour, joi, 2 iunie, se va limita anul acesta la Majestatea Sa şi la membri ai familiei regale care participă la angajamente publice oficiale în numele reginei”, a declarat un purtător de cuvânt al palatului.

Citește și: Prințul Harry, primele declarații despre reîntâlnirea cu Elisabeta a II-a: ”A fost grozav să o văd!”

Patru zile de festivităţi, aşteptate cu bucurie de britanici, sunt prevăzute între 2 şi 5 iunie pentru Jubileul de Platină care marchează 70 de ani de domnie a reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 96 de ani, conform Agerpres.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri