Jennifer Lopez și Ben Affleck / Foto: Profimedia
Divertisment

Ce a făcut Jennifer Lopez după escapada cu Ben Affleck / Getty Images

Relația devine tot mai serioasă! Ben Affleck a vizitat-o pe Jennifer Lopez în Miami. Cum au fost surprinși pe balcon

Legătura dintre Jennifer Lopez (51 de ani) și Ben Affleck (48 de ani) devine din ce în ce mai puternică. Pare că cei doi vor să demonstreze lumii că relația lor este una reală, nu doar o mișcare de PR.

Pentru a-și da șansa la un viitor împreună, cele două staruri care au fost logodite la începutul anilor 2000 au început să pună bazele unei iubiri la distanță, cu vizite din ce în ce mai dese.

Citește și: Vechea magie nu a dispărut! Jennifer Lopez e încântată de cum merg lucrurile cu Ben Affleck

Zilele trecute, Ben Affleck i-a făcut o vizită lui J.Lo în Miami, acolo unde solista locuiește. Cei doi au fost suprinși de paparazzi pe balconul casei închiriate de Jen. Nu împreună, ci în ieșiri separate. Artista a fost văzută în timp ce făcea niste selfie-uri, în timp ce actorul folosea balconul pentru o gură de aer proaspăt și o țigară.

Ben Affleck

Spre bucuria celor care le urmăresc fiecare mișcare, îndrăgostiții au fost pozați și într-o fotografie comună, pe scările vilei de pe plajă, putându-se observa cu ușurință zâmbetul larg al frumoasei vedete de 51 de ani.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au petrecut timp împreună în Miami. / Foto: Profimedia

Citește și: Cum a recucerit-o Ben Affleck pe Jennifer Lopez, la 18 ani de când au rupt logodna. Tatonările au început cu luni în urmă

J.Lo a petrecut câteva zile în Los Angeles alături de Ben Affleck

Vizita lui Ben pe Coasta de Est a venit după ce Jennifer fusese cu câteva zile înainte în Los Angeles, acolo unde acesta are reședința. "Jennifer a fost pentru câteva zile în L.A. și a petrecut timp cu Ben. Cei doi au păstrat legătura încă de la vacanța din Montana. Este o situație mai dificilă pentru că locuiesc atât de departe unul de altul, dar par determinați să facă lucrurile să meargă", a povestit o sursă din anturajul celor doi pentru publicația People, adăugând și că "Jennifer se simte bine și lasă lucrurile să evolueze de la sine".

Jennifer Lopez in Miami

Ben Affleck, fermecat de J.Lo

Oamenii din preajma lor spun că J.Lo și Affleck și-au reluat legătura ca prieteni și au dezvoltat-o și pe plan sentimental, atracția dintre ei fiind încă vie. "Ben este fermecat de cât de frumoasă este Jen atât pe interior, cât și la exterior. El vede cum a crescut ea ca persoană, iar felul în care are grijă de corpul ei l-a dat pe spate".

Noile informații vin la câteva zile după ce aceeași publicație a raportat că artista "încă are sentimente" pentru Ben și că ține legătura cu el.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri