Jennifer Lopez și Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez vrea să petreacă mai mult timp cu Ben Affleck / Getty Images

Relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck n-a fost o mișcare de PR. Ce decizie a luat actrița după escapada din Montana

Escapada romantică a lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck a fost numită de multe voci ”o mișcare de PR”, însă lucrurile par să fie serioase între ei. Conform Daily Mail, actrița a zburat din nou la Los Angeles pentru a petrece mai mult timp cu fostul ei partener.

Imaginile cu Jennifer Lopez și Ben Affleck, care au petrecut câteva zile în Montana, SUA, au făcut înconjurul lumii. Deși multe voci i-au criticat pentru faptul că și-au reluat relația la 17 ani de la separare, acum au apărut noi detalii despre legătura dintre ei.

Vechea magie nu a dispărut! Jennifer Lopez e încântată de cum merg lucrurile cu Ben Affleck

Potrivit unei surse citate de People, Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, s-a întors în Los Angeles, SUA, pentru a petrece mai mult timp cu Ben.

”Jennifer Lopez a revenit în Los Angeles pentru câteva zile.”, a declarat o sursă pentru publicație.

”Vrea să petreacă mai mult timp cu Ben. Ei au vorbit în fiecare zi de când s-au întors din Montana.”, a mai adăugat sursa respectivă.

Citește și: Cum a recucerit-o Ben Affleck pe Jennifer Lopez, la 18 ani de când au rupt logodna. Tatonările au început cu luni în urmă

De asemenea, aceasta a dezvăluit că cei doi au o relație la distanță și, în ciuda faptului că sunt departe unul de celălalt, ei fac tot ce pot ”pentru ca lucrurile să funcționeze”.

”Jennifer este foarte bine. Pare foarte fericită și foarte entuziasmată.”, a mai precizat sursa respectivă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au reluat relația după 17 ani

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost împreună între 2002 și 2004, actorul fiind și primul ei logodnic. La începutul lunii mai, cei doi s-au urcat într-un avion privat și au plecat în vacanță.

Au petrecut aproape o săptămână împreună, în vacanță. Au fost doar ei doi”, declara o sursă pentru Daily Mail, la începutul acestei luni. 

Citește și: Cum reacționează Alex Rodriguez în fața zvonurilor legate de reuniunea dintre Jennifer Lopez şi Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Gigli”, iar în 2002 și-au anunțat logodna. Doi ani mai târziu, cei doi actori au pus capăt relației, iar Ben Affleck s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner (49 de ani) în anul 2005.

În 2015, cei doi s-au separat, după ce Affleck a înșelat-o pe Garner cu bona celor trei copii ai lor. Au împreună două fiice și un băiat: Violet (15 ani), Seraphina (12 ani) și Samuel (9 ani).

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri