Renée Zellweger și Ant Anstead,
Divertisment

Renée Zellweger și Ant Anstead, sărut pe plajă / Foto: Profimedia

Renee Zellweger și Ant Anstead, ca niște adolescenți care simt pentru prima dată fluturi în stomac: "Doi ani de magie"

De câțiva ani, Renee Zellweger a cunoscut din nou fericirea în cuplu. Total întâmplător, când a fost invitată într-o emisiune tv, ea și prezentatorul Ant Anstead s-au îndrăgostit. Iată că acum, la doi ani de când s-a înfiripat iubirea lor, lucrurile stau mai bine ca oricând.

Britanicul cu 10 ani mai mic decât actrița de la Hollywood și-a găsit partenera perfectă, după două mariaje eșuate, iar Renee a descoperit în Ant bărbatul care o împlinește, o echilibrează și alături de care poate trăi simplu și discret așa cum îi place.

Citește și: Renee Zellweger critică produsele cosmetice anti-îmbătrânire: Ce vrei să spui? Că nu mai sunt valoroasă pentru că am 53 de ani?

La aniversarea de doi ani, Ant Anstead a împărtășit cu prietenii și admiratorii un clip în care a inserat trei imagini de cuplu cu el și actrița, în care se vede cu ochiul liber ce chimie bună au și cât de bine se simt unul în prezența celuilalt. "Doi ani de magie", a scris el. Mereu ochi în ochi, de mână sau sărutându-se, cei doi sunt ca niște adolescenți care simt fluturi în stomac pentru prima dată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Renee Zellweger, mama vitregă perfectă pentru fiul iubitului ei. Actrița și micuțul de doi ani, distracție de zile mari în parc

"Amândoi simt că și-au întâlnit, în sfârșit, sufletul pereche și că se îndreaptă într-o direcție grozavă. Ant este entuziasmat în legătură cu ce se întâmplă în viața lui. O mare parte se datorează faptului că se întâlnește cu Renee. Ea a început deja să-și mute lucrurile în casa lui Ant, iar el o adoră și o face să se simtă în siguranță", a declarat o sursă din apropierea cuplului, acum un an, pentru cei de la usmagazine.com.

Iată că de atunci lucrurile au evoluat, iar Ant și-a vândut casa pentru a-și achiziționa o locuință alături de Renee.

Renee Zellweger și Ant Anstead s-au cuplat la scurt timp după divorțul prezentatorului

Informațiile privind idila dintre Renee și Ant au venit la scurt timp după ce acesta a divorțat de soția sa, prezentatoarea Christina Haack. Divorțul lui s-a finalizat în 2021. Cei doi s-au căsătorit în 2018, însă s-au despărțit după mai puțin de doi ani și jumătate. În urma separării, aceștia au decis ca prezentatoarea să păstreze cele patru proprietăți din California, dar și una din Tennessee, în timp ce Anstead a rămas cu șapte autovehicule de lux. Fostul cuplu are un fiu, născut în 2019, pe nume Hudson London.

Citește și: Renée Zellweger, de nerecunoscut la meciul de fotbal al iubitului ei. Cum arată actrița într-o zi obișnuită, departe de covorul roșu

Ant este, de asemenea, tatăl a doi copii din primul mariaj, cu Louise, care i-a fost soție între 2005 și 2007. Ei au împreună o fiică, Amelie și un fiu, Archie.

De cealaltă parte, Renee a fost logodită cu actorul Jim Carrey din 1999 până în 2000. De asemenea, ea s-a întâlnit și cu Jack White, în 2003, iar în 2005 s-a căsătorit cu cântărețul Kenny Chesney, însă mariajul lor a fost anulat după doar patru luni. Renee a avut o relație și cu Bradley Cooper, în perioada 2009-2011, dar și cu muzicianul Doyle Bramhall II, în perioada 2012-2019.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri