Renee Zellweger
Divertisment

Renee Zellweger și fiul lui Ant Anstead au o legătură specială. / Foto: Profimedia

Renee Zellweger, mama vitregă perfectă pentru fiul iubitului ei. Actrița și micuțul de doi ani, distracție de zile mari în parc

Renee Zellweger trăiește o poveste de dragoste ce se dezvoltă frumos cu Ant Anstead, prezentatorul britanic care i-a furat inima. În plus, aceasta a fost acceptată din prima de fiul de doi ani al iubitului ei. Recent, actrița de 52 de ani și micuțul Hudson au fost fotografiați împreună în parc, în timp ce râdeau și se distrau de minune.

Renee Zellweger

Deși nu are propriii ei copii, Renee Zellweger pare că are un lipici excepțional la cei mici, dovadă fiind și pozele surprinse de paparazzi într-un loc de joacă din Laguna Beach. Actrița din seria Bridget Jones și băiețelul iubitului ei au făcut un duo perfect în parc. Doar ei doi, aceștia s-au bucurat de timp petrecut împreună, au făcut și mișcare, au stat la povești, timp în care Renee a arătat cât de grijulie este cu Hudson. Aceasta a avut atentă ca fiul lui Ant să se distreze, să râdă, dar să fie în permanență în siguranță.

Citește și: Ant Anstead, noul iubit al lui Renee Zellweger, și-a împărțit averea cu fosta soție. Cu ce a rămas acesta după divorțul de Christina

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Ce spun apropiații despre relația dintre  Renee Zellweger și Ant Anstead 

"Amândoi simt că și-au întâlnit, în sfârșit, sufletul pereche și că se îndreaptă într-o direcție grozavă. Ant este entuziasmat în legătură cu ce se întâmplă în viața lui. O mare parte se datorează faptului că se întâlnește cu Renee. Ea a început deja să-și mute lucrurile în casa lui Ant, iar el o adoră și o face să se simtă în siguranță", a declarat o sursă din apropierea cuplului, pentru cei de la usmagazine.com.

Citește și: Sunt tot mai uniți! Cum au fost pozați Renee Zellweger și Ant Anstead, la mai bine de o lună de când au apărut ultima dată în public

Deși au vrut să se ascundă cât mai mult cu putință de ochii curioșilor, nu au mai putut să o facă, după ce fotoreporterii i-au surprins de câteva ori împreună. Acum prezentatorul britanic este mulțumit că legătura lor a fost făcută publică, pentru că se poate afișa cu Renee la evenimente și se poate mândri că o are la brațul său.

Renee Zellweger și Ant Anstead s-au cuplat la scurt timp după divorțul prezentatorului

Informațiile privind idila dintre Renee și Ant vin la scurt timp după ce acesta a divorțat de soția sa, prezentatoarea Christina Haack. Divorțul lui s-a finalizat în 2021. Cei doi s-au căsătorit în 2018, însă s-au despărțit după mai puțin de doi ani și jumătate. În urma separării, aceștia au decis ca prezentatoarea să păstreze cele patru proprietăți din California, dar și una din Tennessee, în timp ce Anstead a rămas cu șapte autovehicule de lux. Fostul cuplu are un fiu, născut în 2019, pe nume Hudson London.

Citește și: Renée Zellweger, de nerecunoscut la meciul de fotbal al iubitului ei. Cum arată actrița într-o zi obișnuită, departe de covorul roșu

Ant este, de asemenea, tatăl a doi copii din primul mariaj, cu Louise, care i-a fost soție între 2005 și 2007. Ei au împreună o fiică, Amelie și un fiu, Archie.

De cealaltă parte, Renee a fost logodită cu actorul Jim Carrey din 1999 până în 2000. De asemenea, ea s-a întâlnit și cu Jack White, în 2003, iar în 2005 s-a căsătorit cu cântărețul Kenny Chesney, însă mariajul lor a fost anulat după doar patru luni. Renee a avut o relație și cu Bradley Cooper, în perioada 2009-2011, dar și cu muzicianul Doyle Bramhall II, în perioada 2012-2019.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri