Renee Zellweger
Divertisment

Renee Zellweger, Foto: Getty Images

Renée Zellweger, de nerecunoscut la meciul de fotbal al iubitului ei. Cum arată actrița într-o zi obișnuită, departe de covorul roșu

Când vine vorba de aparațiile de pe covorul roșu, Renee Zellweger este adepta ținutelor glamuroase îmbinate cu bijuterii prețioase și coafuri elegante, însă în viață de zi cu zi, actrița preferă mai degrabă hainele largi și comfortabile, ce nu țin cont de trenduri.

Aflată la un meci de fotbal în California, la care a luat parte iubitul ei, Ant Anstead, actrița de 52 de ani a trecut aproape neobservată din pricina ținutei neașteptate purtată de aceasta.

Întrucât evenimentul la care a participat a fost unul sportiv, Renee Zellweger a îmbrăcat cele mai comode haine ale sale, o maletă gri și o pereche de pantaloni cargo, pe care le-a accesorizat cu o șapcă albastră, o geantă neagră și o pereche de teniși.

Renee Zellweger

Citește și: Naomi Campbell, mărturisiri sfâșietoare la 51 de ani: ”Am sacrificat găsirea sufletului pereche pentru o carieră de succes!”

Cu zâmbetul până la urechi, actrița câștigătoare de Oscar, a fost văzută atât în compania a doi prieteni, cât și alaturi de iubitul ei, prezentatorul britanic, Ant Anstead (42 de ani), cu care s-a reunit imediat după terminarea meciului.

Renee Zellweger

Ce spun apropiații despre relația dintre  Renee Zellweger și Ant Anstead 

"Amândoi simt că și-au întâlnit, în sfârșit, sufletul pereche și că se îndreaptă într-o direcție grozavă. Ant este entuziasmat în legătură cu ce se întâmplă în viața lui. O mare parte se datorează faptului că se întâlnește cu Renee. Ea a început deja să-și mute lucrurile în casa lui Ant, iar el o adoră și o face să se simtă în siguranță", a declarat o sursă din apropierea noului cuplu, pentru cei de la usmagazine.com.

Deși au vrut să se ascundă cât mai mult cu putință de ochii curioșilor, nu au mai putut să o facă, după ce fotoreporterii i-au surprins de câteva ori împreună. Acum prezentatorul britanic este mulțumit că legătura lor a fost făcută publică, pentru că se poate afișa cu Renee la evenimente și se poate mândri că o are la brațul său.

Renee Zellweger și Ant Anstead  s-au cuplat imediat după divorțul prezentatorului

Informațiile privind idila dintre cei doi vin la scurt timp după ce Ant a divorțat de soția sa, prezentatoarea Christina Haack. Cei doi s-au căsătorit în 2018, după mai mulți ani de relație și au împreună un fiu, născut în 2019, pe nume Hudson London Anstead. Anul trecut, însă, în luna septembrie, cei doi au mărturisit că s-au despărțit, iar în luna noiembrie au semnat actele de divorț.

Citește și: Meghan Markle, criticată dur de soția unui prezentator TV britanic: ”A avut un comportament grosolan!”

Ant este, de asemenea, tatăl a doi copii din primul mariaj, cu Louise, care i-a fost soție între 2005 și 2007. Ei au împreună o fiică, Amelie și un fiu, Archie.

De cealaltă parte, Renee a fost logodită cu actorul Jim Carrey din 1999 până în 2000. De asemenea, ea s-a întâlnit și cu Jack White, în 2003, iar în 2005 s-a căsătorit cu cântărețul Kenny Chesney, însă mariajul lor a fost anulat după doar patru luni.

De asemenea, Renee s-a întâlnit și cu Bradley Cooper, în perioada 2009-2011, dar și cu muzicianul Doyle Bramhall II, în perioada 2012-2019.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri