Renee Zellweger
Divertisment

Renee Zellweger. 2014 vs. 2022

Renee Zellweger, spectaculoasă la 8 ani de la transformarea care șoca Hollywood-ul. Fanii spun că actrița arată mai bine ca oricând

În 2014, Renee Zellweger ținea primele pagini ale publicațiilor mondene din toată lumea, cu transformarea ei șocantă pentru mulți, din cauza presupuselor tratamente estetice și injecții cu botox pe care și le facuse. Acum, după șapte ani de la acel episod, actrița își încântă fanii cu, probabil, cel mai bun look el ei, sunt de părere aceștia. 

Zilele acestea, Renee își promovează cel mai nou proiect, miniseria „The Thing About Pam”, în care, de asemenea, are parte de o transformare care a creat valuri, însă de data aceast datorată unui costum „gras” și machiajelor cu efecte speciale. 

Renee Zellweger. Captură Facebook The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Renee Zellweger. Captură Facebook The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Renee Zellweger a mers la „The Tonight Show with Jimmy Fallon”, în New York City, pentru a vorbi despre acest serial și a impresionat cu look-ul ei. La 52 de ani, este în formă maximă și arată impecabil. 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vedeta câștigătoare a două premii Oscar a strălucit într-o rochie aurie la care a asortat pantofi de aceeași culoare, care i-a pus în evidență silueta perfectă. Nativa din Texas și-a prins părul într-o coadă care i-a scos în evidență trăsăturile frumoase. 

Cu această ocazie, Renee a dezvăluit și că a studiat Dreptul Internațional la UCLA, în perioada când a luat pauză de la actorie, între 2010 și 2016. „Am simțit nevoia să mă retrag, să mă dezvolt ca persoană, să învăț ceva care să nu aibă legătură cu munca mea de zi cu zi”.

În 2014, Renee a șocat o lume întreagă cu schimbarea ei de look, fața sa fiind transformată puternic. Tratamentele la care a apelat i-au schimbat serios fizionomia. Zellweger le-a raspuns atunci celor care au pus la îndoială aspectul ei: „Mă bucur că oamenii cred că arăt altfel. Viața mea e mai fericită, sunt mai liniștită, mai sănătoasă, mai împlinită și cred că toate acestea se văd”, a mărtursit ea la acea vreme. 

ELLE's 21st Annual Women In Hollywood - Arrivals
BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 20: Actress Renee Zellweger arrives at ELLE's 21st Annual Women In Hollywood at Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills on October 20, 2014 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Pe www.peroz.ro:

Salma Hayek, alături de fiica ei vitregă la Paris Fashion Week. Cum arată Mathilde Pinault, modelul de 21 de ani

 

Etichete: renee zellweger

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri