Rihanna's 5th Annual Diamond Ball
Divertisment

Photo by Steven Ferdman/Getty Images

Rihanna, dată în judecată de niște artiști germani. Ce acuzații i se aduc cântăreței

Rihanna este în centrul unui scandal uriaș. Cântăreața a fost dată în judecată, fiind acuzată de mai mulți artiști germani că le-ar fi folosit o melodie fără consimțământul lor.

Celebra cântăreață a fost dată în judecată de niște artiști germani, care au susținut că melodia lor a fost folosită în timpul show-ului Fenty, fără a avea însă permisiunea lor.

Potrivit TMZ, tatăl celor două artiste, King Khan și Saba Lou, a intentat un proces, în cadrul căruia a reclamat faptul că melodia fiicelor sale, Good Habits (and Bad), a fost folosită într-o postare pe Instagram în care era promovată colecția de haine Fenty.

Catherine Zeta-Jones, bunică vitregă din nou. Michael Douglas a dezvăluit că fiul lui a devenit tată: ”Bine ai venit pe lume, Ryder!”

Cele două artiste susțin că Rihanna nu a avut acordul pentru a le folosi melodia în spotul publicitar, iar reclama ar fi strâns peste 3,4 milioane de vizualizări.

Acuzațiile scandaloase, care au făcut înconjurul lumii, vin la scurt timp după ce s-a aflat că Rihanna se află pe locul 33 în topul Forbes, având o avere de 600 de milioane de dolari.

Nici Rihanna și nici reprezentanții Fenty nu au făcut nicio declarație cu privire la acuzele care li se aduc.

Citește și: Vacanțe exotice 2021. Unde poți merge la plajă la început de an – Zanzibar si Maldive, noile destinații preferate ale românilor

Rihanna are un nou iubit

Dacă în plan profesional artista întâmpină câteva probleme, în plan amoros, aceasta este foarte fericită, întrucât pare să aibă o relație din ce în ce mai serioasă cu muzicianul A$AP Rocky. ”Sunt de nedespărțit de câteva săptămâni. E o nouă relație și amândoi sunt foarte implicați”, a declarat o sursă pentru site-ul People.

Ba mai mult, dovadă a faptului că cei doi petrec foarte mult timp împreună sunt și imaginile apărute în presa internațională, ei fiind surprinși în diferite ipostaze în New York.

Etichete: rihanna , acuzatii , judecata , muzician

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri