rihanna
Divertisment

Rihanna, o graviduță cu mult curaj vestimentar. / Foot: Profimedia

Rihanna, o graviduță îndrăzneață! Și-a etalat sarcina avansată în Paris, în lenjerie intimă și un neglijeu transparent

Nu a fost niciodată timidă, însă de când a rămas însărcinată, Rihanna și-a dus stilul vestimentar la un alt nivel. Încă de când a anunțat că în câteva luni își va strânge în brațe primul copil, cântăreața s-a prezentat mai mereu în public cu burtica la vedere, de multe ori lăsată descoperită, iar zilele aceste a atins apogeul cu apariția de la Săptămâna Modei de la Paris.

Citește și: Rihanna a dezvăluit motivul pentru care își arată burtica de gravidă la toate evenimentele: „Acum nu trebuie să o mai ascund”

Rihannei pare că îi priește să fie însărcinată. După ce în urmă cu câteva zile a participat la Săptămâna Modei de la Milano, vedeta de 33 de ani și-a plimbat burtica și prin Paris. Nu oricum, ci în toată splendoarea. Rihanna a îmbrăcat un set de lenjerie intimă cu dantelă, negru, peste care a pus un neglijeu transparent. Partea din spate a ascuns-o cu ajutorul unei jachete lungi, pe care a lăsat-o în cădere pe brațe.

Rihanna

Apariția ei la un show de modă din Paris i-a lăsat pe mulți cu gurile căscate, însă Rihanna a părut mai încrezătoare și mai în largul ei ca oricând. Nu a renunțat nici măcar la tocurile înalte și subțiri și a accesorizat din plin cu bijuterii voluminoase. Cei care au văzut-o pe viu i-au apreciat curajul și au remarcat că este cu adevărat strălucitoare și fericită.

Rihanna, dornică să-și arate cât mai mult burtica de gravidă

Rihanna

Citește și: Cum a reușit Rihanna să-și ascundă sarcina luni de zile. Trucurile la care a apelat artista pentru a-și ascunde burtica proeminentă

„De obicei, dacă burta este puțin mare, este o problemă. Acum nu mai trebuie să o ascund”, a declarat Rihanna la un eveniment al companiei ei de cosmetice. Artista a făcut astfel referire la criticile pe care le primesc vedetele atunci când au kilograme în plus și un pic de burtică, momente în care toți fotoreporterii le pozează, iar în tabloide sunt arătate cu degetul. Mulțumită că e însărcinată și că lumea nu mai are ce critica, solista transformată în antreprenoare de succes își expune cu mândrie abdomenul proeminent.

"Încerc să merg pe ideea de sexy. Când femeile sunt însărcinate, societatea tinde să le facă să se simtă că trebuie să se ascundă, că nu sunt sexy în acest moment, dar că vor reveni la asta. Eu nu cred aceste porcării, așa că încerc lucruri pe care poate nu aș fi avut încrederea să le port înainte de sarcină. Cu câte mai mici, mai decupate, cu atât mai bine pentru mine", a declarat Rihanna pentru Refinery29, subliniind că vrea să le impulsioneze și pe alte femei însărcinate să-și îmbrățișeze senzualitatea.

Înainte de a anunța că ea și iubitul ei, rapperul ASAP Rocky, așteaptă primul lor copil, Rihanna se îmbrăca numai în haine supradimensionate, însă de când a făcut totul public, sarcina avansată a divei este "vedeta" fiecărei apariții în public.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri