Rita Moreno
Divertisment

Rita Moreno / Foto: Profimedia

Rita Moreno, cu sinceritate despre viața la aproape 92 de ani: "Eram cu adevărat singură". Ce a făcut pentru a-și reveni

Ritei Moreno îi place să fie parte a unui grup, să trăiască înconjurată de oameni, dar într-un interviu pentru People, actrița ajunsă la 91 de ani spune că recent s-a trezit suferind de singurătate.

În 11 decembrie, vedeta cu zeci de ani de activitate în muzică și actorie împlinește 92 de ani. Aceasta își amintește că s-a simțit "atât de tristă" după ce recent s-a mutat din casa ei din zona Berkley Hills, California, într-un apartament pe care-l iubește.

Citește și: Rita Moreno, relație tumultoasă cu Marlon Brando: l-a înșelat cu Elvis Presley doar pentru a-l face gelos. Ce spune actrița despre ei

"(Mutarea-n.r.) mi-a afectat și apetitul. Fiica mea a observat și m-a întrebat ce e în neregulă. Am spus că nu știu. Chiar nu știam ce este nu este în regulă, nu înțelegeam. Îmi amintesc că m-am gândit că nu pot continua așa. Sunt în cel mai frumos apartament din lume, din punctul meu de vedere, și mi se întâmpla asta. De ce e așa? Atunci am luat toată experiența mea din terapie, psihoterapie și mi-ai dat seama că ceva nu e ok de când m-am mutat", a declarat Moreno, care nici la această vârstă nu a renunțat la actorie. În mai a pășit pe covorul roșu al filmului "Fast X", iar acum, tocmai a lansat o nouă comedie, "Family Switch".

Rita și-a dat seama că, deși are un grup iubitor de prieteni și familie, inclusiv fiica ei și cei doi nepoți, nu sunt toți în apropiere. "Eram cu adevărat singură", spune ea.

Rita Moreno
Rita Moreno / Foto: Profimedia

"Este cel mai fascinant lucru să înveți despre tine", adaugă nonagenara, care și-a dat seama și că nu știa cum să-și facă prieteni. "Nu am fost niciodată nevoită să caut compania oamenilor, pentru că ei au venit mereu la mine. Într-o zi m-am gândit că e ridicol și că trebuie să întâlnesc niște oameni. În acea zi m-am dus la supermarket să fac niște cumpărături și am întâlnit cu o femeie peste care continuam să dau, care este foarte drăguță. Avea un zâmbet larg pe față. M-a recunoscut și am început să stăm de vorbă, apoi am întrebat-o dacă vrea să ia prânzul cu mine", a mai spus starul. La acel moment nici nu știa numele persoanei cu care conversa. Lucrurile s-au legat natural între ele și au devenit prietene, așa cum s-a întâmplat mai apoi și cu alți oameni, inclusiv cu vecini de bloc.

Citește și: Rita Moreno, adevărul despre singurul motiv pentru care s-a întâlnit cu Elvis Presley: ”M-am răzbunat!” Cum îl descrie pe artist

Rita Moreno, mariaj de 45 de ani. A rămas văduvă în 2010. 8 ani s-a iubit cu Marlon Brando

Rita Moreno și Marlon Brando, în 'The Night of the Following Day',
Rita Moreno și Marlon Brando, în 'The Night of the Following Day', 1968 / Foto: Profimedia

Rita Moreno a fost căsătorită 45 de ani cu Leonard Gordon. Bărbatul a murit în 2010, la vârsta de 90 de ani. În tinerețe, artista a avut o relație tumultoasă cu Marlon Brando.

Pe când avea doar 22 de ani, Rita Moreno a început o relație cu Marlon Brando. Aceștia erau unele dintre cele mai în vogă staruri ale anilor '50, iar actrița a mărturisit mereu că actorul din "Nașul" a fost una dintre marile ei iubiri.

În 2013, Rita Moreno a vorbit despre relația agitată cu craiul acelor vremuri, dezvăluind că a inclus o tentativă de sinucidere, dar și un avort. Cei opt ani în care a fost alături de acesta au fost foarte tumultoși, iar cel care a ajutat-o să se recupereze și să-și pună ordine în gânduri și în viață a fost bărbatul care i-a și devenit soț în 1965, Leonard Gordon. Cu timpul, Marlon Brando a devenit un prieten de familie al celor doi soți.

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri