Rita Moreno
Actualitate

Rita Moreno / Getty Images

Rita Moreno, adevărul despre singurul motiv pentru care s-a întâlnit cu Elvis Presley: ”M-am răzbunat!” Cum îl descrie pe artist

Despre povestea de iubire dintre Rita Moreno și Marlon Brando s-a vorbit mult de-a lungul timpului, mai ales că aceasta a fost extrem de tumultuoasă. Acum, însă, actrița a dezvăluit că s-a întâlnit cu Elvis Presley doar pentru că și-a dorit să se răzbune pe fostul ei iubit care o înșelase.

În vârstă de 89 de ani, actrița a fost invitată în emisiunea ”The View”, acolo unde a fost întrebată cu privire la infidelitatea lui Marlon Brando, alături de care a trăit o poveste de iubire timp de opt ani de zile, în care s-au împăcat și despărțit de mai multe ori, potrivit People

Citește și: Priscilla Presley, adevărul despre căsnicia cu Elvis: Știam în ce intru pentru că l-am cunoscut de la o vârstă fragedă

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

”Am găsit obiecte de lenjerie intimă în casă și evident, am fost sfâșiată. Am plecat acasă în lacrimi. Pe bune, eram și foarte naivă, dar și furioasă. O zi mai târziu, însă, mi-a sunat telefonul și am auzit ”Domnișoara Moreno?” Am spus ”Da”, după care a continuat: ”Aici Colonel Parker, clientul meu, Elvis Presley, te-a văzut la un eveniment și i-ar plăcea să te cunoască. Ai vrea să ieși la o întâlnire cu el?”, iar eu am fost de acord”, a spus actrița.

De asemenea, aceasta a continuat șirul mărturisirilor explicând că s-a întâlnit cu Elvis de câteva ori, descoperind că acesta ”era simpatic, dar plictisitor”.

”Era drăguț, dar era plictisitor. Așadar, n-a trecut mult până când Marlon Brandon a aflat. A început să trântească scaune, era furios. Mie mi-a plăcut. Am stat și am privit cum arunca scaune”, a mai spus ea.

Citește și: Lisa Marie Presley a devenit bunică înainte să moară. Fiica ei cea mare, Riley Keough, are o fetiță

Rita Moreno a avut o relație de opt ani cu Marlon Brando

Pe când avea doar 22 de ani, Rita Moreno a început o relație cu Marlon Brando. Aceștia erau unele dintre cele mai în vogă staruri ale anilor '50, iar actrița a mărturisit mereu că actorul din "Nașul" a fost una dintre marile ei iubiri.

În 2013, Rita Moreno a vorbit despre relația agitată cu craiul acelor vremuri, dezvăluind că a inclus o tentativă de sinucidere, dar și un avort. Cei opt ani în care a fost alături de acesta au fost foarte tumultoși, iar cel care a ajutat-o să se recupereze și să-și pună ordine în gânduri șți în viață a fost bărbatul care i-a și devenit soț în 1965, Leonard Gordon. Cu timpul, Marlon Brando a devenit un prieten de familie al celor doi soți.

Citește și: Pierce Brosnan si Keely Shaye Smith, la fel de indragostiti ca in tinerete. Povestea lor de iubire e un exemplu la Hollywood

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?