Rita Moreno
Actualitate

Rita Moreno / Getty Images

Rita Moreno, adevărul despre singurul motiv pentru care s-a întâlnit cu Elvis Presley: ”M-am răzbunat!” Cum îl descrie pe artist

Despre povestea de iubire dintre Rita Moreno și Marlon Brando s-a vorbit mult de-a lungul timpului, mai ales că aceasta a fost extrem de tumultuoasă. Acum, însă, actrița a dezvăluit că s-a întâlnit cu Elvis Presley doar pentru că și-a dorit să se răzbune pe fostul ei iubit care o înșelase.

În vârstă de 89 de ani, actrița a fost invitată în emisiunea ”The View”, acolo unde a fost întrebată cu privire la infidelitatea lui Marlon Brando, alături de care a trăit o poveste de iubire timp de opt ani de zile, în care s-au împăcat și despărțit de mai multe ori, potrivit People

Citește și: Priscilla Presley, adevărul despre căsnicia cu Elvis: Știam în ce intru pentru că l-am cunoscut de la o vârstă fragedă

”Am găsit obiecte de lenjerie intimă în casă și evident, am fost sfâșiată. Am plecat acasă în lacrimi. Pe bune, eram și foarte naivă, dar și furioasă. O zi mai târziu, însă, mi-a sunat telefonul și am auzit ”Domnișoara Moreno?” Am spus ”Da”, după care a continuat: ”Aici Colonel Parker, clientul meu, Elvis Presley, te-a văzut la un eveniment și i-ar plăcea să te cunoască. Ai vrea să ieși la o întâlnire cu el?”, iar eu am fost de acord”, a spus actrița.

De asemenea, aceasta a continuat șirul mărturisirilor explicând că s-a întâlnit cu Elvis de câteva ori, descoperind că acesta ”era simpatic, dar plictisitor”.

”Era drăguț, dar era plictisitor. Așadar, n-a trecut mult până când Marlon Brandon a aflat. A început să trântească scaune, era furios. Mie mi-a plăcut. Am stat și am privit cum arunca scaune”, a mai spus ea.

Citește și: Lisa Marie Presley a devenit bunică înainte să moară. Fiica ei cea mare, Riley Keough, are o fetiță

Rita Moreno a avut o relație de opt ani cu Marlon Brando

Pe când avea doar 22 de ani, Rita Moreno a început o relație cu Marlon Brando. Aceștia erau unele dintre cele mai în vogă staruri ale anilor '50, iar actrița a mărturisit mereu că actorul din "Nașul" a fost una dintre marile ei iubiri.

În 2013, Rita Moreno a vorbit despre relația agitată cu craiul acelor vremuri, dezvăluind că a inclus o tentativă de sinucidere, dar și un avort. Cei opt ani în care a fost alături de acesta au fost foarte tumultoși, iar cel care a ajutat-o să se recupereze și să-și pună ordine în gânduri șți în viață a fost bărbatul care i-a și devenit soț în 1965, Leonard Gordon. Cu timpul, Marlon Brando a devenit un prieten de familie al celor doi soți.

Citește și: Pierce Brosnan si Keely Shaye Smith, la fel de indragostiti ca in tinerete. Povestea lor de iubire e un exemplu la Hollywood

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri