alessandra ambrosio
Divertisment

Alessandra Ambrosio / Foto: Profimedia

Rochie de stradă sau piesă de lenjerie intimă? Alessandra Ambrosio a captat toate privirile cu o ținută mulată și transparentă

Alessandra Ambrosio și-a pus la bătaie cele mai frumoase atribute fizice la expoziția din Paris a unui celebru brand, în timpul Săptămânii Modei. Aceasta a purtat o rochie strâmtă, scurtă și transparentă, ce a părut mai mult o piesă de lenjerie intimă.

Îmbrăcată într-o singură culoare din cap până-n picioare, cu dresuri, pantofi și o rochie corset mov, cu accesorii strălucitoare, brazilianca de 40 de ani și-a făcut intrarea la eveniment cum nu se putea mai bine. A atras toate blițurile fotografilor care nu au scăpat-o din ochi până la plecare.

Citește și: Când sacoul e mai lung decât pantalonii, toate privirile sunt furate de picioarele perfecte ale Alessandrei Ambrosio

Alessandra Ambrosio
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Recunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat în urmă cu mulți ani, dar și pentru orele de sport pe care le face constant, Alessandra Ambrosio reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, așa că și la 40 de ani poate concura cu ușurință cu modelele de 20. Nu degeaba a fost o prezență nelipsită ani întregi de pe podiumurile Victoria's Secret.

Citește și: Alessandra Ambrosio, fotografiată în ipostaze inedite pe plaja din Santa Monica. Cum a fost surprins fotomodelul în vârstă de 40 de ani

Alessandra Ambrosio are doi copii cu fostul logodnic

Alessandra Ambrosio are doi copii, pe Anja (12 ani) și pe Noah (9 ani), din relația pe care a avut-o cu Jamie Mazur de care s-a despărțit în 2015. Aceștia care au fost împreună timp de 13 ani. De câteva luni se iubește cu modelul Richard Lee.
 
Foto: Profimedia
 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?