The Duchess of Sussex attends an engagement with the Association of Commonwealth Universities
Divertisment

Viata lui Meghan Markle s-a schimbat complet dupa casatoria cu Printul Harry. Dupa casatorie, Meghan s-a mutat alaturi de sotul sau in Palatul Kensigton, loc pe care il mai imparte cu alti 13 membri ai familiei regale a Angliei. Iar, ca membru al familiei regale, ea trebuie sa respecte o multime de reguli.

Rutina zilnica a lui Meghan Markle. Cat de mult i s-a schimbat viata dupa casatoria cu Printul Harry

Viata lui Meghan Markle s-a schimbat complet dupa casatoria cu Printul Harry. Dupa maritis, fosta actrita s-a mutat alaturi de sotul sau in Palatul Kensigton, loc pe care il mai imparte cu alti 13 membri ai familiei regale. Iar, ca membru al acesteia, trebuie sa respecte o multime de reguli.

Nu este clar in ce masura casatoria cu Printul Harry i-a schimbat lui Meghan rutina zilnica. Anterior, fosta actrita a fost foarte deschisa, in cadrul unui interviu acordat The Tig, in privinta programului si tabieturilor sale.

Avand in vedere angajamentul sau fata de mancarea sanatoasa si yoga, este posibil ca unele aspecte ale vechii sale rutine sa fie incluse si in noua viata ca ducesa de Sussex.

Miscarea de dimineata este un must atat pentru Meghan Markle, cat si pentru sotul sau, Printul Harry. Potrivit Business Insider, care citeaza Daily Mail, ducesa practica jogging in jurul resedintei familiei regale si este pasionata de yoga.

Nu este un secret de unde a mostenit dragostea pentru acest tip de activitate. Mama sa, Daria Ragland, a fost instructor. Ducesa de Sussex chiar a declarat pentru Women's Health ca yoga "este in sangele meu".

Referitor la alergare, ea a spus pentru Shape: "Am nevoie de ea atat pentru a-mi limpezi mintea, cat si pentru a ma mentine in forma".

Mai mult de atat, Markle este un mare fan al clipurilor online cu antrenamente de forta facute de Tracy Anderson.

Stilul sanatos de viata al lui Meghan l-a inspirat, de asemenea, pe sotul sau. Potrivit Vanity Fair, Harry a renuntat la fumat si se straduieste sa ia cat mai multe mese sanatoase.

Ce mananca la micul dejun Meghan Markle

Cand vine vorba de prima masa a zilei, ducesei ii place sa pastreze lucrurile delicioase, dar hranitoare. In trecut, pe vremea cand era activa pe retelele de socializare, posta adesea ce manca la micul dejun. Conform Elite Daily, una dintre optiunile sale preferate era o omleta cu ierburi proaspete, toast de avocado si clatite fara gluten.

In general, Meghan Markle incearca sa evite sa isi impuna restrictii alimentare. Ea a declarat pentru Best Health ca uneori include in alimentatia sa si 1-2 pahare de vin.

Avand in vedere regulile pe care membrii familiei regale trebuie sa le respecte, poate ca ducesa a fost nevoita sa isi schimbe obiceiurile alimentare. Desigur, acum petrece mai mult timp calatorind si participand la diferite evenimente in calitate de ducesa de Sussex.

Rutina de seara a lui Meghan Markle

Cand vine vorba de rutina de seara a lui Markle, Daily Mail a scris ca ea si Printul Harry se imbraca in haine comode si urmaresc filme.

"Imi ofer luxul de a sta. Suntem cu totii extrem de ocupati si jonglam cu atatea lucruri, dar intotdeauna imi iau o ora pentru a ma relaxa, uitandu-ma la TV, stand cu cainii mei si bucurandu-ma de un pahar de vin", a spus Meghan pentru Women's Health, conform Business Insider.

Nu este clar daca Markle are stabilita o ora de culcare. Fiind membra a familiei regale, somnul ei depinde de regina Elisabeta. Cand ducele si ducesa de Sussex stau in casa reginei, ei trebuie sa ramana treji pana cand aceasta merge la culcare - lucru care se intampla inainte de ora 23:30.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?