Bărbat supărat/ Shutterstock
Divertisment

Bărbat supărat/ Shutterstock

S-a despărțit de logodnicul ei cu doar câteva săptămâni înainte de nuntă. Totul a pornit de la jurăminte: „Am vrut să fac o glumă”

Un bărbat a vrut să-și amuze invitații de la nuntă și a ajuns să-și piardă logodnica. Cu doar câteva săptămâni înainte de marele eveniment, el a decis să adauge câteva glume în jurămintele sale pentru a destinde atmosfera. Din păcate, partenera lui nu a fost încântată și a decis pe loc să rupă logodna. 

Tânărul a povestit totul pe o platformă de socializare: „A fost iubirea vieții mele. Dulce, calmă și ușor de mulțumit. Am crezut că vom fi împreună pentru totdeauna. Am cerut-o în căsătorie după doi ani de relație și plănuisem în detaliu nunta noastră.”

Citește și: Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”

Cu toate acestea, cu doar câteva săptămâni înainte de nuntă, lucrurile s-au sfârșit tragic atunci când logodnica lui i-a găsit jurămintele pe care le pregătise pentru nuntă. Ea a fost extrem de deranjată de glumele pe care bărbatul voia să le facă în timpul evenimentului și i-a spus că nu poate trăi alături de cineva care nu o respectă. 

„Mi-a spus că aceasta a fost ultima picătură. Că nu am luat niciodată nimic în serios, că nu și-ar putea imagina viața cu cineva care nu o respectă”, a dezvăluit el. „Am crezut că îmi apreciază umorul. Sigur, s-a supărat uneori, dar nu credeam că este o problemă atât de mare. Am vrut să fac o glumă”. 

În ciuda eforturilor sale de a remedia situația, femeia a pus capăt relației și a anulat întreaga nuntă. Bărbatul a recunoscut că este distrus, chiar și la șase luni de când s-au despărțit: „Nu știu cum să merg mai departe. O iubesc atât de mult”, a spus el.

Citește și: Cum a încercat o soacră să-i distrugă nunta unei tinere. Povestea e virală: „S-a opus evenimentului din prima zi!”

Reacțiile utilizatorilor de pe Reddit au fost variate, unii susținând că merită să fie părăsit înainte de a ajunge la altar, în timp ce alții au îndoieli în privința umorului său și a motivației din spatele jurămintelor sale. 

„A fost urât din partea ta că ai scris jurămintele doar pentru a amuza invitații și nu pentru a-i arăta ei cât de mult o iubești”/ „Și prietenii mei au adăugat glume în jurămintele lor, dar s-au respectat. Dacă s-a despărțit de tine e clar că ai jignit-o”/ „Probabil că ai depășit frecvent limitele. Nu erai la prima abatere”/ „Cred că te crezi mai amuzant decât ești. Ai grijă data viitoare sau o să rămâi singur”, au scris utilizatorii în secțiunea de comentarii. 

Etichete: nunta , despartire , cuplu , glume , juraminte

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?