salma hayek
Divertisment

Salma Hayek, la premiera 'House Of Gucci', în Londra / Foto: Profimedia

Salma Hayek a dezvăluit secretul frumuseții ei: „Nu e Botox!” Ce face actrița ca să se mențină în formă la 56 de ani

Salma Hayek, actrița care a jucat de curând în „Magic Mike’s Last Dance”, a vorbit despre secretele frumuseții ei la 56 de ani, dezvăluind că nu a apelat la Botox.

În cadrul unui episod al podcastului ” Let’s Talk Off Camera”, moderat de Kelly Rippa, actrița a vorbit despre cum reușește să-și mențină strălucirea pielii.

„Nu am apelat la Botox”, a mărturisit ea, dezvăluind că niciodată nu a apelat la injecțiile obișnuite, apreciate de o mulțime de vedete.

Citește și: Imaginile cu Salma Hayek în costum de baie au făcut furori pe internet. Fanii au crezut că vedeta a postat o fotografie veche

Kelly Rippa, prezentatoarea, a reacționat imediat: „Ești minunată!”

Despre secretele frumuseții ei, actrița a mărturisit: „Știu ce se întâmplă. Din cauza unor probleme de sănătate, cumva am dezvoltat o pasiune, fac o meditație ciudată care mă ajută să evadez. O pot face ore întregi și nu simt timpul, ceea ce este foarte distractiv”, a mărturisit Hayek.

Deși mulți nu consideră meditația o terapie pentru a stopa îmbătrânirea, Hayek insistă că aceasta funcționează: „Uneori, când fac asta, oamenii vin și-mi spun: „Doamne, arăți de 20 de ani”. Iar asta e extraordinar”, a spus actrița care a mărturisit că i se pare că, atunci când încetează să mai facă meditație, i se schimbă chipul, că parcă începe să îmbătrânească.

Ea a recunoscut, însă, că soțul ei, François-Henri Pinault, nu crede în așa ceva. 

Citește și: Salma Hayek, corp de zeiță la 56 de ani. Actrița și-a etalat silueta în costum de baie, la bordul unui iaht

Salma Hayek a dezvăluit trucul la care apelează pentru a-și acoperi firele de păr albe

Vedeta din „The Magic Mike’s Last Dance”, în vârstă de 56 de ani, a fost întrebată despre o postare recentă pe Instagram când a publicat o fotografie cu ea, de aproape, în care i se vedeau ridurile și firele albe de păr. Ea le-a dezvăluit ulterior gazdelor GMA: „Acum nu vedeți firele albe de păr pentru că le-am acoperit cu rimel”.

„Pentru că sunt câteodată prea leneșă să-mi vopsesc părul, recurg la acest truc”, a continuat Salma, arătând publicului mișcarea pe care o face.

„Este trucul meu, ar trebui să încerci într-o zi, George [Stephanopoulos]”, i-a spus ea, glumind, prezentatorului GMA.

Citește și: Ce frumoasă e fiica vitregă a Salmei Hayek! Mathilde Pinault are 20 de ani, e înaltă, elegantă și are o siluetă de model

În mesajul de pe Instagram, la respectivul selfie despre care s-a discutat în emisiune, actrița a făcut o glumă cu privire la micile imperfecțiuni: „Eu numărând câte fire de păr albe și riduri au distrus petrecerea în această dimineață”, a scris Hayek.

Etichete: ten , piele , salma hayek , frumusete

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?