World Premiere Of Fast & Furious 6
Divertisment

Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images

Șapte ani de la moartea lui Paul Walker. Ce au descoperit medicii legiști: ”Actorul a respirat imediat după impact!”

Paul Walker, actorul cunoscut pentru rolul interpretat în filmele ”Fast and Furious”, și-a pierdut viața la 40 de ani, în urma unui accident rutier cumplit. Acum, la șapte ani de la dispariția acestuia, ies la iveală noi detalii privind autopsia acestuia.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, în în nord-estul oraşului Los Angeles, la vârsta de 40 de ani, când maşina în care se afla s-a lovit de un copac şi a fost cuprinsă de flăcări.

Citește și: Fiica lui Paul Walker, mesaj emoționant la șapte ani de la moartea actorului: ”O zi absurdă de care să ne amintim cu tristețe”

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

La scurt timp după producerea accidentului teribil, multe voci au spus că Paul Walker a murit instant în urma impactului puternic, însă autopsia a dezvăluit detalii sfâșietoare. Mai exact, urme de funingine au fost găsite pe traheea acestuia, semn că acesta a respirat în timp ce flăcările au cuprins mașina.

De asemenea, unele surse apropiate anchetei au precizat că trupul neînsuflețit a ars atât de tare, încât el a putut fi identificat doar după amprentele dentare. De asemenea, organele actorului au fost mult prea deteriorate, motiv pentru care n-au putut fi donate.

Citește și: Imagini rare cu prințesa Diana făcute publice pe internet. Cu cine fusese surprinsă cu doi ani înainte de separarea de prințul Charles

De cealaltă parte, șoferul mașinii, Roger Rodas, a suferit, la rândul lui, arsuri de gradul patru, însă a decedat din cauza rănilor din zona capului şi a trunchiului.

Paul Walker a cunoscut faima jucând în franciza „Furios şi iute/ The Fast and The Furious“. El a mai jucat în drama poliţistă „Brick Mansions“, film aflat în postproducţie şi care va fi lansat anul acesta.

   Credit foto: Getty Images, Facebook/Paul Walker

Etichete: deces , paul walker , autopsie , răni , trahee

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri