Sara Carbonero și Iker Casillas/ Getty Images
Divertisment

Sara Carbonero și Iker Casillas/ Getty Images

Sara Carbonero și Iker Casillas nu s-au despărțit. Surse apropiate cuplului au rupt tăcerea: ”Au avut probleme, dar locuiesc împreună!”

Vestea că Sara Carbonero și fostul fotbalist Iker Casillas s-au despărțit după o relație de 11 ani a făcut înconjurul lumii, însă surse apropiate acestora au negat această informație, potrivit Hola.com.

Informația că Sara Carbonero și Iker Casillas s-au despărțit a făcut înconjurul lumii rapid, însă surse apropiate cuplului au negat-o. Realitatea este că mariajul lor a fost supus unor provocări în ultima perioadă, dar Sara Carbonero și Iker Casillas rămân împreună.

Sara Carbonero, prima reacție după ce a fost externată din spital. Soția lui Casillas a fost operată după ce i-a recidivat cancerul

Potrivit Hola.com, atunci când Sara a fost internată în spital și supusă unei noi intervenții chirurgicale, după ce cancerul i-a revenit, Iker nu s-a despărțit de ea și i-a fost alături în momentele dificile. Mai mult de atât, Sara și Iker Casillas își fac planuri de familie alături de cei doi copii ai lor, alături de care încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună, lăsând în urmă clipele delicate pe care le-au trăit la începutul lunii februarie, când jurnalista a fost operată.

De asemenea, potrivit unor sursei mass-media, cei doi continuă cu rutina familială, iar weekendul trecut au fost în vizită la niște prieteni, alături de copii.

În ciuda faptului că unele surse au anunțat separarea lor, Iker Casillas continuă să locuiască în casa sa din Pozuelo de Alarcon, Madrid, Spania, alături de soția și copiii săi. Ba mai mult, zilnic, acesta își duce copiii la școală, își scoate câinele la plimbare și merge la centrul Real Madrid, acolo unde lucrează de ani de zile.

Citește și: Sara Carbonero, operată de urgență după ce i-a recidivat cancerul. Iker Casillas e nedezlipit de ea

La rândul ei, Sara Carbonero merge la radio în fiecare marți și joi. Uneori, ea merge și să-și ia copiii de la școală.

Zvonul privind separarea, lansat de jurnaliștii de la Lecturas.com

Jurnaliștii de la Lecturas.com au anunțat, miercuri, că Sara Carbonero și Iker Casillas s-au despărțit și locuiesc în case diferite de câteva luni.

Sara, una dintre cele mai celebre jurnaliste din Spania, și Iker Casillas sunt împreună din 2009, dar au decis să își unească destinele în 2016. În ianuarie 2014, Sara l-a născut pe Martin, iar în 2015 a anunțat că este în așteptarea celui de-al doilea băiețel al cuplului care a venit pe lume în iunie 2016.

Citește și: Cum arată Sara Carbonero la aproape un an de zile de când a încheiat ședințele de chimioterapie

Sara Carbonero și Iker Casillas, probleme mari de sănătate

Cei doi au trecut prin momente dificile în ultimii ani. În 2019, Sara a fost diagnosticată cu cancer, fiind operată cu succes, iar tot în 2019, când se afla sub contract cu Porto, Casillas a suferit un infarct miocardic.

Iker Casillas (39 de ani) a decis să își pună ghetele-n cui pe 4 august 2020, după ce jucase pentru Porto cinci sezoane. Goalkeeperul a început fotbalul la juniorii lui Real Madrid și a adunat cele mai multe prezențe în tricoul grupării de pe Santiago Bernabeu, adică 725.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri