bianca censori (8)
Divertisment

Bianca Censori umblă numai în ținute scandaloase de când e cu Kanye West. / Foto: Profimedia

Secretul din spatele ținutelor scandaloase ale "soției" lui Kanye West. Cine vine cu ideile și cine îi creează hainele 

De când apare la brațul lui Kanye West, Bianca Censori a fost pozată numai în ținute scandaloase, care au creat rumoare. În ultimele luni, cei doi și-au petrecut cea mai mare parte a timpului în Europa, Italia fiind destinația aleasă cu precădere. Acolo au oprit circulația, au făcut poze în mijlocul mulțimii sau au ieșit desculți pe străzi.

Australianca Bianca s-a transformat total de când e cu rapperul. Înainte de a fi un cuplu, tânăra lucra la compania lui, ca arhitect. La începutul anului a început să se vorbească despre căsătoria lor, una despre care nu se știe dacă a fost pecetluită și din punct de vedere legal. Ceea ce se știe este că au schimbat jurăminte în cadrul unei ceremonii, dar un certificat de căsătorie nu a fost încă descoperit.

Citește și: Kanye West și partenera lui s-au dat în stambă în Florența. Rapperul a făcut pe fotograful pentru Bianca Censori, în mijlocul mulțimii

Bianca Censori și Kanye West
Bianca Censori și Kanye West / Foto: Profimedia

Garderoba Biancăi Censori nu lasă mai nimic la voia imaginației. Ținutele mulate și transparente, unele făcute din mai multe perechi de dresuri puse unele peste altele, ce par mai degrabă o încropeală, i-au făcut pe mulți să se întrebe ce a făcut-o să-și schimbe stilul și cine i le creează. 

Bianca Censori și Kanye West
Bianca Censori și Kanye West / Foto: Profimedia

Conform unor designeri care au lucrat îndeaproape cu Kanye West, acesta are un atelier în Italia, unde au fost create ținutele "soției" sale. "Orice vrea el să se facă, se face. Le inventează pe loc. Le desenează și există o echipă care face totul într-o zi", au declarat creatori de modă care au lucrat în trecut cu fostul soț al lui Kim Kardashian. Nu există un proces bine structurat. Cumpără dresuri, le taie și le stilizează direct pe Censori, scrie Page Six, care citează declarațiile acelor designeri. Kanye și Bianca dau comenzile, iar Laura Beham, designer din Zurich, le pune în aplicare.

"Bianca are multe de spus în ceea ce vrea să poarte. Tot ceea ce îmbracă este din capul ei și al lui Ye (Kanye). Vor să arate că pot face totul de unii singuri", a mai spus Mowalola Ogunlesi, o creatoare de modă britanică, de origine nigeriană, care a lucrat cu Kanye West în 2020.

Citește și: Kanye West și “soția” continuă “turneul” aparițiilor bizare în Italia. Au mers desculți la cumpărături și la plimbare

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri